Statistik och mål

Har suttit och räknat ut lite statistik på spelen jag lagt.

Jag har lagt 63 olika spel
31 av dem har jag vunnit på
45% utav spelen har suttit.


Mål inför Januari månad:
* Komma över 55% av lyckade spel.
* Ge tips om spel varje dag.

Om det blir ett överskott på pengar i Januari så går pengarna även denna månad till Barnens Lek.

Slut på december spelen.

Idag misslyckades jag med att pricka in att Timrå skulle hitta tillbaka till sin form man hade för någon vecka sedan samt att Frölunda skulle tappa sin form. Blev ju de och därmed ingen vinst. Detta var månaden och årets sista spel. 

* Man kan sammanfatta December med att bloggen gick -100:- så inga pengar denna månad till barnens lek.
* Haft väldigt svårt att få in båda spelen.
* Haft som mest 628:- i kassan och som lägst 290:-

Nu börjar vi om på 500:- och dem första spelen spelas alltså på Lördag 1/1


Spel 30e

Blir endast en Hockeydubbel idag då jag finner brist på annat utbud.

Spel 1:

    


        

Kommentar: Södertäljes segersvit tog slut senast mot Dif. Laget var kanske värda minst en poäng eftersom man hade en puck som gick rätt igenom nätet samt att man hade spelet totalt men inte kunde sätta dit pucken. Hv71 pulveriserade AIK med 8-2. Man gjorde lite grand som man ville och AIK var inte alls med när HV satte upp lite fart. SSK saknar Pakaslahti och Chabada, HV saknar troligtvis Martin Thörnberg plus Jesper Fasth och Jesper Thörnberg som är på JVM. Lance Ward har tagit Time out från ishockeyn.
Timrå blev förnedrade senast mot Färjestad med 5-0. Man har svårt att få in puckarna och spelet i PP stämmer för tillfället inte alls. De enorma mängden skador man har bidrar inte heller till att man kan få spelet att stämma. Troligtvis ställer man upp med liknande spelare som sist vilket ínnebär 6 ordinarie spelare borta.
Frölunda går bra sedan man sparkade sportchefen Kent Nordberg. Man har vunnit 3 av de 6 senaste borta matcherna och i och med detta så klättrar man i tabellen. Skadeläget ser bra ut Bäckman troligtvis borta. Bröderna Klingberg är på JVM. Joakim Lundström vaktar kassen precis som senast.

Mitt spel: Södertälje HV71 2
               Timrå - Frölunda 2
Odds: 4.90
Insats: 60:-

Resultat 29e

Går inge bra alls för mig nu. Alla mina spel svek mig idag och de känns naturligtvis inte bra. Från att ha varit 180 plus på annandagen är jag nu nere på minus inte bra de.
Men det är bara kämpa på de vänder och de vet jag om
Morgondagens kommer strax

spel 29

Fan United orkade inte hålla ut igår mot Birmingham. Riktigt dåligt faktiskt. X spelet var bra i en halvlek sen var jag inte speciellt nära där heller. Dagens spel hämtar jag från PL och Hockeyallsvenskan.

Spel 1:

       

       

Kommentar: Arsenal slaktade Chelsea sist. Man har ett bra go i laget och man vet att man måste vinna matcherna för att haka på lagen i toppen. Man har en jättechans nu att ta in två poäng på United. Sedan sist så är fabregas avstängd men annars kan man ställa upp med samma lag som sist. Wigan är inne i en mycket jobbig period man har svårt att få in bollen. Man måste börja ta poäng om man inte vill hamna i den jobbiga bottenstriden i slutet av säsongen. Idag kommer man dock vara chanslösa.
Troja sprattlade till senast och slog Örebro borta, givitvis starkt men nu kommer Växjö på besök och dem mosade Tingsryd senast med 7-0 och man har den klart högsta nivån. 1an mot Jumbon i serien ska bara kunna sluta på ett sätt.

Mitt spel: Wigan - Arsenal 2
                Troja - Växjö 2
Odds: 2.15
Insats: 50:-

Spel 2:

        

Kommentar: 5an mot 6an i tabellen. Formsvaga Chelsea tar emot bortasvaga Bolton. Chelsea får ingenting att stämma just nu. Det är oroligt i truppen och coach Ancelotti lär sitta löst. Bolton är lite av ett överraskningslag då man tar poäng i flera raka matcher. Jag drar till med ett chansspel på X2 denna match då jag tror att detta blir ancelottis sista match. Elmander hänger och matchen slutar 1-1???

Mitt spel: Chelsea - Bolton X2
Odds: 3.30
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel: 480:-


Spel 28e

Spel utbudet är ganska bra för att vara tisdag. Engelskfotboll och elitseriehockey är det som dagens spel kommer handla om. Hittat en dubbel som bara ska sitta och ett roligt singeldrag.

Spel 1:

       


    

Kommentar: Birmingham är ett bra hemmalag men man spelar en sådan tråkig fotboll, 11 mann bakom bollen och de är därför man spelar så många x matcher som man gör. Manchester United är i ett härligt flow och man bara springer sönder sina motståndare. Birmingham förlorade senaste matchen mot Wolves med 1-0. United vann mot Sunderland med 2-0. Birmingham saknar endast Macfadden medans United saknar Park, Scholes och Oshea för att nämna några. Tror dock att United med sin breda trupp kämpar ner Birmingham och vinner.
Timrå dras med massiva skador senast idag fick man besked att Axelsson och Halonen blir borta ett långt tag. Övriga som står på skade listan är: Åkerlund, Hynning och Jokela dessutom är Lander på JVM. Som ni hör har man stora skade bekymmer. Färjestad har fått tillbaka Salak och är så skadefritt man kan vara. Hur betting bolagen kan sätta Timrå som favorit är en gåta för mig.

Mitt spel: Birmingham - Manchester U 2
                Timrå - Färjestad 2
Odds: 3,60
Insats: 30:-

Spel 2:



Kommentar: Två lag som förlorade sin senast match. WBA ser ut att få klara sig utan en bra målskytt Odemwingie saknas i WBA, Även Jonas Olsson saknas. Blackburn saknar Roberts och Phil Jones. Jag tror på en ganska tillbakadragen match där man försöker kontra sönder det andra laget. Jag kommer spela ett X i denna match. Historien skvallrar för X och detta känns inte omöjligt.

Mitt spel: WBA - Blackburn X
Odds: 3.30
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel 530:-


Resultat 27e dec

Skit dag allt gick snett Bofors var jag helt ute och cyklade med. Efter en period var den matchen över då Västerås ledde med 3-0. Almtuna gjorde dunder fiasko och tappade en två målsledning i sista perioden för att sedan vinna på straffar mot seriens näst sämsta lag. I skrivande stund ligger Chelsea under också men den matchen spelar ju ingen roll just nu. Nya tag imorgon

På återseende

Spel 27 December

Lägger ut morgondagens spel redan idag detta beror på att jag ska iväg och jobba imorgon bitti och för att ni läsare ska få chansen att spela innan odds sänkningar kommer. Utbudet är inte jättestort idag men jag har ändå snickrat ihop en dubbel och en singel. Singeln är dock ett lång skott men även dessa kan ju sitta ibland.

Spel 1:

     

        

Kommentar: Det riktigt tunga mötet denna helg är självklart matchen mellan Arsenal och Chelsea. Två lag som ständigt tillhör toppen av Premier Leauge. Arsenal har ett väldigt talangfullt lag där svagheten sitter i målvakten och försvararna. Med Almunia på skadelistan så får troligen polacken Fabianski chansen återigen. Mitt låset saknar Vermalen och Chlichy ute på kanten har varit skakig senaste matcherna.
Chelsea har gått riktigt knackigt senaste tiden, detta har att göra med att Lampard och Terry varit borta. Nu skall båda vara tillbaka samt att Drogba bara älskar att spela mot Arsenal gör att jag tror trenden vänder för Chelsea idag.
Sundsvall hockey har den klart sämsta truppen på pappret men man gör det förbaskat bra måste jag säga man plockar poäng hemma och har nu två raka 3-2 segrar mot lag i samma region som Sundsvall. Almtuna saknar Fredrik Pettersson Wentzel, målvakten är med JVM laget i USA men ersättaren Hellberg har spelat mycket bra och är inte långt efter PW. Almtuna har det mycket lätt uppe i Sundsvall och 1-6 i senaste matchen uppe i Sundsvall för att nämna något. Almtuna ska vara de bättre laget i denna match.

Mitt spel: Arsenal - Chelsea 2
              Sundsvall - Almtuna 2
Odds: 5.40
Insats: 30:-

Spel 2:

      

Kommentar: Derby i hockeyallsvenskan. Västerås är ett bra hemmalag och matcherna mot Bofors är alltid speciella. Västerås har målvakten Gustafsson på JVM så Sperrle står i Västerås. Bofors kommer från en annan derby match mot Örebro som man lyckades vinna med 4-1. Man är egentligen inget märkvärdigt bortalagen men de senaste matcherna har man fått fart på den produktionen med. Om jag förstått allt rätt ska det inte heller vara några avstängningar efter slagsmålet senast mot Örebro.

Mitt spel: Västerås - Bofors 2
Odds: 3,40
Insats: 18.05:-

Spelkassa efter lagda spel: 580:-


Resultat 26e december

Grym annandag spelmässigt satte mina spel och det klirrade till i kassan. Djurgården hade inga som helst problem med Skellefteå 5-1 och det var nästan bud på mera om rapporterna stämmer. Tror Djurgården kommer bli farliga nu efter Jul men oddsen lär ju sjunka i och med de också. City fick kämpa lite mer, man hade en trygg 2-0 ledning i paus men Newcastle reducera med 20 kvar och de skapade lite nerv i matchen men dryg 10 min senare så kom spiken i kistan efter slarv i Newcastle försvaret.
Södertälje spelet satt också. Man vann en väldigt svängig historia där man vända 1-0 till 2-1 och efter de fick inte Brynäs tillbaka sin ledning. Man spelade bra i två perioder för att tappa lite sen i sista men Brynäs är ett favoritlag för Södertälje. Tror även dem kan klättra några placeringar om man får igång försvar spelet.

Spelkassa efter dag 26: 628,05
Resultat sedan start: 128,05:-

Återkommer strax med morgondagens spel


Spel annandagen

Nu börjar äntligen det finnas objekt att spela på och annandagen är en obligatorisk dag att spela på. Ytterligare ett äntligen att Elitserien i hockey drar igång igen efter jul och cup uppehåll. Dagens spel hämtas 2 spel från elitserien och ett från Premier Leauge.

Spel 1:

           


    

Kommentar: Newcastle tar emot City på st James park. Newcastle har en relativt dålig form hemma, man har endast 2 vinster på senaste 6. Newcastle är lite av ett varanndags lag då man blandar bra insatser med riktiga bottennapp. Carroll är den klart bästa spelaren detta året och skapar det mesta framåt. City hade chansen att fira jul som serieledare men man gjorde en dålig match mot Everton. I samma match blev även Kolo Toure utvisad och missar dagens match. City har en riktigt bred trupp och jag tror man vinner mot Newcastle.
Djurgården mot Skellefteå. Två lag som har en del spelare borta på JVM. värst drabbat är Skellefteå som har Adam Larsson, Tim Erixon Oscar Lindberg. Dif saknar Chelin. 2 ordinarie backar blir svårt att ersätta för Skellefteå som tar ersättarna från juniorlagen. Djurgården har farten uppe sedan man spelat match 2 dagar före julafton och vunnit mot AIK. Ridderwall spelar det var ingen fara med hans finger skada som han fick under derbyt. Djurgården är inne i en positiv trend nu och man har stor chans att knäcka topplaget Skellefteå.

Mina spel: Newcastle - Man C 2
                 Djurgården - Skellefteå 1
Odds: 4.51
Insats 30:-

Spel 2:

    

Kommentar: Brynäs har 4 spelare på junior VM, Södertälje 0. Förutom detta är båda lagen ordinarie. Brynäs har 7 raka segrar och placerar sig på en 6e plats. Södertälje bröt en trist svit i förra matchen då man slog Luleå. Det kommer komma riktigt många supportrar från Södertälje imorgon och man har även plus statistik (2-0) mot Brynäs. Historiskt sett så brukar brynäs få en liten dipp när man har många borta under JVM. Jag hoppas och tror det sker även i år. Södertälje är underdogs men jag tror dem har en bra chans att vinna.

Mitt spel: Brynäs - Södertälje 2
Odds: 3.00
Insats: 20:-

Kassa efter lagda spel: 432,75

25 december

Finns absolut ingenting att spela på idag. Tur då att annandagen inte är så långt borta för imorgon vimmlar det av utbud och sköna odds. Återkommer senare med morgondagens spel.

På återseende

Resultat Julafton

Känns surt att förlora på de sättet jag förlorade på själva julafton. Omsk låg under med 2-0 efter en period och mina tankar var allt annat än positiva. Sedan gör man 4 raka mål  och man ser ut och gå mot en säker seger då reducerar CSKA med 2 min kvar. I matchens sista minut kommer också 4-4 och det blir totalt mörker. Matchen gick sedan till straffar där CSKA vann tillslut. Snacka om sur julafton för både mig och Omsk spelarna.

Resultat efter dag 24: 482,25:-

JUL

Vill först och främst önska mina läsare en riktig god jul.
Ajax lyckades vinna igår med 1-0 vilket gav bloggen lite pengar.
Trots att de är julafton så pågår ryska KHL. Har hittat ett spel därifrån som jag fastnar lite för.

Spel 1:

      

Kommentar: Som sagt så struntar ryssarna i julen utan dem bara köör. Jag har hittat lite spelvärde mellan CSKA Moskva och Omsk. CSKA är näst sist i sin division och har 2 inspelade poäng på de senaste 6 matcherna. Man förlorade senast Moskva derbyt med 3-0. Omsk har 5 raka vinster och man börjar få igång maskinen. Ska bli intressant att se hur hårt storstjärnorna kämpar idag när de är jul om man bara glider eller gör jobbet. Jagr känns som en snubbe som kan avgöra detta.

Dagens spel: CSKA Moskva - Omsk 2
Odds: 2.05
Insats: 30:-

Spelkassa efter lagda spel: 482,75:-

Åter igen från mig till er
E N      R I K T I G     G O D J U L

23 December

Nu börjar vi närma oss julafton och spelutbudet idag är kasst. Hittar endast ett spel som jag tycker ser intressant ut. Så idag blir det bara en singel som spelas.

Spel 1:

   
Kommentar: Hollänska cupen mellan två bra lag. Ajax är de lag som har den bredaste truppen och kan skifta om lite om de skulle behövas. Formen är god och de var ett bra tag sedan man släppte in mål. Man vinner inte stort utan 1.2 - 0 är vanliga resultat för Ajax i år.
AZ är ett bra bortalag men hemmaspelet har varit sådär. därför har man inte riktigt lyft i liga tabellen. Jag tror att hemmaplan är ganska avgörande och att spelarna tycker inte de är så kul att spela dagen innan julafton. Ajax drar de längsta strået idag.

Mitt spel: Ajax - AZ 1
Odds: 1,55
Insats: 30:-

Spelkassa efter dagens spel 466.25:-

Resultat 22a December

Nice kan slå Marseille men inte sämsta laget i hela serien Arles. Fotbollen är sjuk ibland och de fick jag erfara idag. 0-0 mot liga jumbon imponerar absolut inte. Bayern gjorde ju jobbet och vann för andra matchen i rad mot stuttgart med 3-6. 9 mål måste varit en helt sjuk match att bevittna.
DIF vann en mycket viktig match mot AIK. Tyvärr så skämde båda lagens fans ut sig och de är dem som får rubrikerna efter matchen. DIF vann efter en riktig krigarmatch.

Kassa efter dag 22: 496,25:-
Resultat efter dag 22: -3,75:-

22a spel

Nu kör vi igång igen. Är otoligt tunnt med utbud ju närmare jul man kommer men idag finns det faktiskt en hel del spelbart. Jag har hittat en dubbel och en singel som skall ge framgång.

Spel 1:

          


     

Kommentar: Första matchen hämtas från franska första divisionen. Arles är tok jumbo och har endast vunnit 1 match och 4 oavgjorda. Detta är naturligtvis inte bra. Nice är inte heller något superlag men man har sina ljusglimtar och en sådan här match ska man bara vinna.
Stuttgart mot Bayern i tyska cupen. Dessa lag möttes i senaste omgången i ligan och då vann Bayern med 5-3 också de på bortaplan. Man har ju inlett säsongen sådär så en framgång i cupen behövs verkligen. Stuttgart har ingen vidare form. Man har bara vunnit 1 av 6 senaste matcherna.

Mitt spel: Arles - Nice 2
               Stuttgart - Bayern München 2
Odds: 3.91
Insats: 30:-

Spel 2:

          

Kommentar: Äntligen börjar elitserien igen och den smygstartar med ett Stockholms derby. AIK har gått sämre innan uppehållet och är nu under slutspelsstrecket, man möter Djurgården som ligger precis ovanför strecket. Båda lagen har Juniorspelare borta på JVM. AIK saknar Nemeth medans DIF saknar Chelin. AIK har även lite frågetecken runt Bång och Sandberg om dessa kan spela. DIF får tillbaka Ekman efter avstängning och kan mönstra ett bra lag.

Mitt spel: AIK IF - Djurgårdens IF 2
Odds: 2.05
Insats: 25:-


Inget spel

Inget spelande idag. Utbudet är alldelles för dåligt. Imorgon finns det dock lite objekt att spela på så jag får återkomma då

Resultat 20e

Ingen vidare form har jag nu heller återigen inget av spelen som vill sitta och det känns naturligtvis bittert. Storvreta gjorde vad jag förväntade mig av dem och vann ganska komfortabelt. Hammarby hade ingen bra dag och förlorade klart. Största besvikelsen dock är Santander som inte kan göra mål. Jag såg matchen och de var spel mot ett mål bitvis under matchen. Trots de var Hercules närmast segern då man hade en boll i virket.
Imorgon blir det safe spel så man får tillbaka formen igen.

Spelkassa efter dag 20: 500:-
Resultat sedan start: +-0

Spel 20e

Katastrof helg angående spelande och bloggande. Det verkar som att mitt internet hemma har varit strulit eller att sidorna haft fel. Har inte kunnat logga in och lägga upp mina spel här och då vill jag inte lägga några spel heller.
I Lördags så gick det inte så bra 1 match blev inställd  ( Birmingham) plus Groningen gjorde en dålig match och fick bara x med sig. Idag tar vi nya tag och ska försöka dryga ut bloggkassan lite. Inte mycket till utbud idag men har trots det hittat en dubbel och en singel.

Spel 1:

     

        

Kommentar: Första matchen hämtas från La liga. Santander tar emot Hercules. Borta laget saknar en mängd spelare på grund av avstängningar och skador. Hercules bästa spelare Drenthe saknas och succemannen från VM Valdez. Man kommer nog åka till Santander och hoppas få med sig ett X hem. Senaste borta vinsten kom mot Barcelona i September. Santander med Svenskarna Kennedy och Rosenberg är nog givna startspelare. Man har inte mycket som stör i truppen och man har 5 raka matcher hemma utan förlust.

Storvreta mot Pixbo är andra matchen. Superligan startade i helgen igen efter VM och det är tätt mellan matcherna nu. Storvreta spelade borta mot AIK i lördags och vann(6-8) medans Pixbo spelade igår Söndag mot Umeå och vann (4-14). Känns som det är ganska stor fördel storvreta när man spelat en dag tidigare och slipper att åka lång sträcka till matchen.

Mitt spel: Santander - Hercules 1
                Storvreta - Pixbo 1
Odds: 3.31
Insats: 40:-

Spel 2:

 

Kommentar: Dagens singelspel hämtar jag från toppmötet i bandy. Villa är 3a i tabellen och Hammarby är 2a. Samma poäng har dem också (16). Villa är obesegrat hemma medans Hammarby är obesegrade borta denna säsong. Senaste villa torsk hemma kom mot just Hammarby förra säsongen medan Hammarby vunnit 9 senaste bortamatcherna om man räknar med föregående säsong med. Jag väntar mig en väldigt jämn match men tror att Hammarby drar det längsta strået när man har Patrik Nilsson i toppform.

Mitt spel: Villa - Hammarby 2
Odds; 2.55
Insats: 30:-

Spelkassa efter lagda spel: 500:-

Spel 18e

Blir en snabb blogg idag då jag ska iväg och jobba strax.

Spel1_

Excelsior - Groningen

Milan - Roma

Kommentar: AV NÅGON ANLEDNING PUBLISERADES INTE GÅRDAGENS INLÄGG. JAG SPELADE DUBBELN SOM STÅR OVAN PÅ 40:- TILLSAMMANS MED X BIRMINGHAM.

BIRMINGHAM UPPSKJUTEN

Resultat dag 17

F I A S K O dag. Valde helt fel vinnare idag hade en känsla för Oskarshamn idag men dem vågade jag inte spela. Spelade de "säkra" korten Leksand och Örebro och båda dem lagen måste ha vikit ner sig ordentligt. Såg att Sjödell i Örebro hade slagits efter halva första perioden men ändå. På något sätt känns det ändå bättre att bränna båda matcherna än att bara torska på en. Imorgon är det lördag och ett större och roligare utbud. då vänder vi tillbaka till vinnarspåret.

Spelkassa efter dag 17: 600:-
Resultat sedan start 100:-

Spel till 17e december

Inte mycket till utbud idag faktiskt får inte känsla för egentligen någonting men jag har hittat en hockeydubbel som jag spelar. Alltså bara en dubbel idag ingen singel men de återkommer naturligtvis imorgon när utbudet är betydligt bättre.

Spel 1:

        


      

Kommentar: Leksand är ojämna man blandar och ger lite grand nu. Man börjar inse att lagen bakom börjar äta i kapp lite poängmässigt. Borås har lånat Dif målvakten Owuya som stoppade malmö senast. Tror att Leksand kommer lite förvarnade av vad som komma skall. två matcher kvar sen är de juluppehåll.
Bofors mot Örebro där har vi derby på hög nivå. Lagen hatar varandra och stämningen på läktaren är riktigt bra. Örebro är tvåa i serien och går bra. Bofors har också kommit igen och har börjat klättra i tabellen. Johan Sjödell Wiklander är riktigt het just nu i Örebro och utgör ett stort hot tillsammans med Conny Strömberg. Bofors vann senaste mötet och Örebro är ute efter revansch.

Mitt spel: Borås - Leksand 2
                Bofors - Örebro 2
Odds: 3,41
Insats: 41,71:-


Spelkassa efter lagda spel: 600:-

Resultat dag 16

Ja nu satte jag i stort sett allting idag. Ända lilla plumpen var min resultat tippning på 0-0 men det blev X i alla fall vilket var huvudspelet. Ryssland hade de jobbigare än vad jag trott och Slovenien fick också dem kämpa för att vinna sina matcher. Denna vecka har varit helt magiskt 240:- plus denna vecka de är verkligen inte fel. Mer ska de dock bli.
Ha en skön natt så hörs vi imorgon

Spel 16e december

Mycket svagt utbud idag. Får inga direkta känslor för någonting och de är lite jobbigt faktiskt. Lyckades dock hitta en hockeydubbel och även ett solklart x i en Euro Leauge match.

Spel 1:

          



              

Kommentar: Första match hämtar jag från Channel one cup där Sverige möter Ryssland. Det är Rysslands hemma tunering om normalt sett är man starka hemma i Ryssland. Man har tagit ut en riktigt stark trupp också där bland annat den gamla NHL målvakten Nabokov finns med. Sverige ställer upp med ett svagt landslag och man har fått många avhopp från KHL spelarna.
Andra matchen är också en hockey landskamp mellan Ungern och Slovenien. Detta är två små hockey nationer men Slovenien är på väg fram man har flera duktiga unga spelare. Ungern visste jag knappt om de höll på med ishockey. Man ska rimligtvis inte ha mycket att sätta emot i denna match om allt är som de ska vara.

Mitt spel: Sverige Ryssland 2
               Ungern - Slovenien 2.
Odds: 2.40
Insats: 45:-


Spel 2:

     

Kommentar: Två lag som tippades gå vidare från gruppen relativt lätt möts nu i sista gruppspels matchen. Som många andra matcher gäller inte denna speciellt mycket då City är klara för nästa omgång och Juve har åkt ut. Båda lagen tog segrar i senaste liga omgången. Juve har en förkärlek att spela x i årets Europacup spel och de tror jag city är ganska nöjda med. City har Everton hemma i nästa omgång samt att den jobbiga matchningen runt jul startar snart så man lär lufta lite bänklirare men dessa har ju hyfsade kvaliteer i alla fall. Juve möter Chievo borta men man kan se detta som en viktigare match.

Mitt tips: Juve - City X
               drar även ett spel på att de slutar 0-0
Insats: 10:-/spel
Odds: 3.30/8.50

Spelkassa efter lagda spel 500,60:-

Resultat 15e

PSG svek annars gick allting min väg idag. Västerås gjorde en riktig kämpa match och vann med 2-1 Målvakten Daniel Sperrle var ju tydligen orsaken till att Västerås vann. Villareal gjorde sitt jobb och vann både matchen och gruppen. PSG ledde med 1-0 och allting såg perfekt ut då man kastar in en boll precis innan paus. Detta kändes onödigt och 1-1 blev även slutresultatet. Ändå Plus denna dag också. Bloggen går starkt denna vecka.

Spelkassa efter dag 15: 565,60
Resultat sedan start: 65,60:-

Spel 15

Tiden bara rinner iväg snart har vi kommit halvvägs in i december och nu ska vi bara öka ännu mera. Plus 2 dagar i rad nu och de fortsätter förhoppningsvis idag med. Dagens spel hämtar jag  från den avslutande gruppspels omgången av Europa Leauge plus hockey allsvenskan.

Spel 1:

           


          

Kommentar.: Ukrainas bidrag till denna blogg dag får bli Karpaty lviv som tar emot PSG från Frankrike. Matchen gäller ingenting för ukrainarna är utslagna medan PSG är vidare. PSG har dock gruppsegern att spela för och på så vis få en lättare lottning i nästa omgång. Man behöver en vinst för att uppnå detta. Karapaty lviv har endast gjort 3 mål och alla dessa kom i samma match mot Dortmund hemma men trots 3 mål framåt blev de förlust. Ukrainska ligan har nu uppehåll vilket gör matchen ännu mer svår för ukrainarna. Det enda jag ser som talar för dem är kylan och att fransmännen blir lata och inte vill göra jobbet. Oavsett lag ska bara PSG vinna.

Club Brügge mot Villareal. även här är gruppen avgjord men jag har ändå funnit lite spelvärde. Villareal har beslutat sig för att vinna gruppen man skickar en stark trupp till Belgien. Man förväntas låta vissa start spelare vila och ge  några ungtuppar chansen. Brügge går bra i inhemska ligan men har de tyngre ute i Europa. Man har totalt tagit 3 poäng och alla dessa har tagits genom x. Villareal ska vara bättre på varje position och vill man bara nå klubbens mål att vinna gruppen så ser jag inga hinder för de.

Mitt spel: Kapaty lviv - PSG 2
               Club Brügge - Villareal 2
Odds: 4.51
Insats 30:-


Spel 2.

       

Kommentar: Två lag som ligger nära varandra i tabellen. Oskarshamn har fått en rejäl dipp nu efter att Salo lämnade klubben. Man har haft problem med bottenlaget Sundsvall två gånger på kort tid för att nämna något. Västerås förlorade båda möterna borta mot Almtuna. Det ska sägas att Västerås inte är något bra bortalag men man tar några skalper ibland. Senaste mötet lagen imellan vann Västerås.

Mitt spel: IK Oskarshamn - Vik Hockey 2
Odds: 2.75
Insats: 30

Spelkassa efter lagda spel: 483.10:-

Resultat 14e december

Jaha plus gick vi idag men båda spelen satt inte. Charlton var laget som inte gjorde de jobb jag hoppades av dem. Man spelade 0-0 för att sedan förlora på straffar, inte mig emot när man inte kan vinna under ordinarie tid.
Hearts gjorde dock vad jag hoppades man förlängde sin svit och de var lite nervöst när man tog ledningen och sedan tappa precis innan paus men man löste de.
0-0 mellan Parma och Fiorentina var exakt de jag hoppades på och detta gick in. Verkar varit en ganska händelsefattig match mellan två bottenlag som luftade trupperna.

Spelkassa efter dag 14: 543,10:-
Sedan Start: 43,10:-

Spel till 14e December

Riktigt tunt utbud ikväll inte roligt när de inte är så mycket men har hittat en dubbel som ger ett väldigt fint odds samt en singel som inte heller den går av för hackor. Idag blir de dock att jag håller nere insatserna ordentligt eftersom jag är långt ifrån 100% på att dessa spel sitter.

Spel 1.

         



        

Kommentar: Första matchen mellan Brentford och Charlton är hämtad från en cup i England som kallas Johnstone Trophy. Båda lagen spelar i samma serie till vardags och hittils denna säsong har Charlton varit aningen starkare laget. Brentford har dock den starkare formen med tre raka segrar medan Charlton har 1,1,1 de tre senaste. Jag går dock på magkänsla och spelar Charlton för de har gett mig pengar förr i cupen.
Motherwell mot Hearts i skotska premier leauge. Två ganska anonyma lag för den svenska befolkningen men båda dessa lag kämpar precis bakom de två giganterna Celtic och Rangers. Hearts har gått bra denna säsong och ligger 3a medan Motherwell ligger femma. Hearts har mycket bra form med 5 raka vinster och inget insläppt mål på dessa matcher. Motherwell är dock normalt ganska hemmastarkt.

Mitt spel: Brentford  - Charlton 2
                Motherwell - Hearts 2
Odds: 7,16
Insats: 25

Spel 2

          

Kommentar: Italienska cupen är det nu som gäller. Detta är mycket svåra matcher att tippa eftersom de brukas snurra runt i lagen ganska mycket. Lagen kommer från varsin förlust senast i ligan. Fiorentina är helt värdelösa på bortaplan 8 raka matcher i Serie A utan att vinna det förklarar varför man är nere i botten och härjar. Parma är ett bra hemmalag som sällan förlorar hemma.

Mitt spel: Parma - Fiorentina x
Odds: 3.15
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel: 480,10:-

Resultat dag 13

ÄNTLIGEN!!!

Idag gick spelen min väg och de var inget snack om saken heller. 7-2 snackar man inte bort. 3 bollar i handboll är behaglig marginal. 1-0 i italiensk fotboll är cool lugnt. Vinden har förhoppningsvis vänt nu. Är för första gången på ca 10 dagar plus nu. Inte mycket men de kommer mera om det här flytet fortsätter.
Imorgon får man vara ödmjuk igen och hoppas att smygformen visar sig ännu mera.

Spelkassa efter dag 13: 525,10
Resultat sedan start: 25,10


Spel till Lucia

Måndag och det är riktigt tunt utbud idag. Har dock hittat så vi kommer upp i den vanliga dubbeln och singeln.

Spel 1:

      


        

Kommentar: Redbergslid mot IFK Skövde är dagens första match. De forna storlaget Redbergslid tar emot IFK Skövde på hemmaplan. Båda lagen kommer från förluster men RIK har faktiskt bara en vinst de senaste 6 matcherna. Skövde har bättre statistik och har 4 vunna senaste 6. Historiskt så har Skövde ett övertag på RIK.
Linköping mot Modo är andra matchen. Linköping har fått upp ångan nu på hemmaplan och är riktigt bra hemma just nu har man 5 segrar av 6 senaste matcherna har man vunnit. MoDo har det för tillfälligt lite tyngre men man krigar på. Borta spelet har varit ett spöke hela säsongen för MoDo. Inbördes möten denna säsong är att man vunnit varsin gång via straffar.

Mitt spel: Redbergslid IFK Skövde 2
                Linköping Modo     1      
Odds: 3.57
Insats 30:-

Spel 2:

     

Kommentar: Match i Serie B i Italien. Triestina har en vunnen match dem senaste 8 omgångarna och parkerar under nedflyttnings strecket. Torino har bara en förlust senaste 8 men gillar att spela x. Torino är ett mittenlag i tabellen. Historiskt sett så brukar Torino dra de längsta strået och de gör dem idag med.

Mitt spel: Triestina - Torino 2
Odds: 2.20
Insats: 40:-

Resultat speldag 12.

Återigen så går det inge bra för mina helgspel har bättre tur under veckospelen. Inga spel inne idag vilket får betyda att vi vinner imorgon istället.

Spelkassa efter dag 12: 400:-

Speldag 12.

Tillbaka igen och nu är jag riktigt sugen att sätta lite spel. En dubbel och en singel är villkoren precis som vanligt. Idag blir det bara fotbolls spel.

Spel 1:

     




   

Kommentar: Såg Brecisas senaste match mot Milan och då vár man riktigt utspelade och skapade ingenting i stort sett. Nu möter man ett turbulent lag i Sampdoria. Cassano har fått sparken från klubben och man har inte gått helt 100% efter denna händelse. Idag dock lämplig uppgift anser jag. Inbördes möten är de klar fördel Sampdoria.
Vitesse mot Ajax. Man hör nästan direkt att de är klasskillnad mellan lag och de ska det vara också. Ajax har gått trögt i ligan men kom vändningen senast när man vann över Milan med 2-0?. Vitesse blev utspelat av Groningen i andra halvlek senast tror på liknande öde i denna match.

Mitt spel: Brecia - Sampdoria 2
                Vitesse - Ajax 2
Odds: 3,82
Ínsats:
30

Spel 2:

      


Kommentar: Oddsen på denna match sitter verkligen konstigt. Man har gjort Juve till jätte favorit. Jag tror på en jämn match där turen kommer fälla avgörandet. Båda lagen ligger i toppen av tabellen men Lazio varit dem som överaskatt mest. Juve dras med den jobbiga skadan på Buffon och Melo är tveksam om han spelar. Lazio saknar Zahuri. 

Mitt tips: Juventus - Lazio 2
Ódds: 4.30
Insats: 23,30:-
        

Uppehåll

Idag blev det tyvärr uppehåll från mina spel. Det tack vare jag hade tillgång till en data. Men imorgon är det som vanligt igen och jobbar in nya vinster tillsammans

Speltips dag 10

Fredag idag och tiden går nästan för fort. Spelutbuden är inte många idag  men jag hittar lite av värde. Blandar handboll med fotboll i första och singel spelet hämtas från Bundesliga.

Spel1:

        

        

Kommentar: Tidigare i veckan spelade jag emot Sveriges damlandslag i Handboll jag har lärt mig läxan och gör inte om misstaget igen. Ikväll möter man Holland som fick stryk senast mot Tyskland men man vann övertygande mot Ukraina. Sverige vill vinna gruppen och gör det vid x eller vinst. Tror man gör jobbet och vinner.
QPR mot Watford i engelska andra divisionen. QPR har inlett säsongen bra och leder denna serie. Watford är ett stabilt mittenlag som inte trivs på bortaplan. QPR har 3 vinster i rad på hemmaplan och jag ser dem med toppchans.


Mitt spel: Sverige Holland 1
               Qpr - Watford 1
Odds: 2.08
Insats 30:-

Spel 2:

  

Kommentar: Möte i Tyska bundesliga mellan Hannover och Stuttgart. Hannover kommer från 4 stycken raka vinster medan Stuttgart gått betydligt sämre på senare tid då man inte vunnit på 5 omgångar. I tabellen så ligger Hannover på 4e plats med Stuttgart ligger på kvalplats neråt. Jag tror det blir ganska lätt match för Hannover med mycket mål. Varför inte 3-1?

Mitt spel: Hannover 96 - VFB Stuttgart 1
Odds: 2.40
Insats: 23.85;-


Spelkassa efter lagda spel 400:-


Resultat dag 9

Idag hade jag verkligen lite stolpe in dag. Visserligen så satt inte alla spel men satte x i Sundsvalls matchen. Sundsvall kvitterade med blott 12 sekunder kvar. Skönt när man har sådan tur. Finnarna hade betydligt svårare att vinna än jag trodde så pga dem så gick inte båda spelen in. Skellefteå gjorde de dom skulle och vann hyggligt lätt.

Spelkassa efter dag 9: 453,85
Resultat sedan start: - 46.15:-


Speldag 9

Idag blir det hockeyspel för hela slanten. Fotbollsmatcherna som jag tänkt spela har blivit inställda så då finns det inte mycket till utbud kvar. Har precis som tidigare dagar hittat en dubbel och en singel.

Spel 1:

     



        

Kommentar: Första matchen Skellefteå Södertälje är det toppen mot botten. Skellefteå har vänt en liten negativ trend man haft och hittat tillbaka till vinnarspåret. Har ett sparkapital i Lehtonen och Lindström som inte producerat alls senaste matcherna. Södertälje har enorma problem 4 mål på 4 senaste matcherna de håller ju naturligtvis inte. Senaste matchen mot Frölunda gick de bra att bara göra ett mål men inte idag de är jag ganska säker på. 
Nästa match hämtar jag från Finskaligan. Jumbon Pelicans tar emot de forna storlaget Kärpät. Båda lagen förlorade sina senaste matcher men Kärpät förlorade i sd. Kärpät har en mängd landslagsspelare som har gjort landskamper för sina länder och det finns stor potential i dem. Pelicans har ett ungt lag med ingen som direkt sticker ut.

Mitt spel: Skellefteå- Södertälje 1 
               Pelicans - Kärpät 2

Odds: 3.33
Insats: 30:-


Spel 2:

        


Kommentar: Tidigare under säsongen har det varit klasskillnad mellan dessa båda lag men nu efter turbulensen som varit i Oskarshamn så är man nere i en dålig period. När Salo och sedan också Gråhns försvann skapades lite oreda och de resulterade i några förluster för Oskarshamn. Idag tar man emot Sundsvall borta. Lagen möttes i förra omgången då blev de Oskarshamnsvinst hemma med 2-1. Sundsvall gör det bättre än vad någon kunde tro. Inget spelar material som ska hålla i Allsvenskan men tack vare bra hemmaspel har man tagit poäng så man inte är avhängda som trodde skulle ske. Formen är inte så bra just nu med 6 raka förluster.

Mitt tips Sundsvall - Oskarshamn x
Odds: 4.50
Insats: 20

Spelkassa efter lagda spel: 363,85.

Lycka till

Resultat dag 8

Hälften idag igen men plus i kassan är aldrig fel. Imorgon nya tag med bland annat elitseriehockey.
Kommer fortsätta med en dubbel och en singel i fortsättningen med om jag anser de finns material för detta.

Spelkassa efter dag 8: 413,85:-
Resultat sedan start: -86,15:-

Speldag 8.

Min födelsedag idag och man får hoppas att spelgudarna är med mig idag och kan ge mig en riktigt fin vinst i present. Dagens spel blir precis som igår en dubbel och en singel.


Spel 1:

      

      

Kommentar: Vi kör en favorit i repris när serien vänder i allsvenskan. Rögle vann senast med 3-4 mot samma Troja men de var precis på håret. Tror man kommer med bättre inställning till denna match och kör över jumbon. Zilina Spartak Moskva. Båda laget väntas lufta ganska oprövade spelare i sådana här sammanhang. Spartak kan fortfarande teoretiskt nå slutspelet men då behöver man ta in en massa mål på Marseille och de är inte troligt på denna nivå. Zilina har varit en riktig strykpåse i årets CL och jag tror man bara vill spela av denna match så fort som möjligt. Ryssarna gör jobbet och vinner detta.

Mitt spel: Troja - Rögle 2
                Zilina - Spartak Moskva 2

Odds: 3,79
Insats 30:-

Spel 2:

   

Kommentar: Två lag som redan är klara för åttondelsfinalerna. Chelsea redan klar gruppetta med fullpott än så länge. Marseille 3 poäng och 12 mål före Spartak och de tappar man naturligtvis inte. Båda lagen kommer från halvknackiga resultat Marseille förlorade mon Nice och Chelsea kryssa mot Everton. Misstänker även här att många unga spelare kommer få chansen. Trupperna är ännu inte släppta vilket gör de lite svårare att tippa. Jag går på magkänsla och tror att Chelseas dåliga svit bryts och man går igenom gruppspelet utan poängtapp men garderar mig för det eventuella x.

Mitt spel : Marseille - Chelsea 2 dnb
Odds 2.15
Insats 29,50:-


Spelkassa efter lagda spel 300:-

Resultat dag 7

50% som vanligt i spelen. Min säkra dubbel gick som den gick tack vare en stor skräll av Sverige i dam handbollen. I CL spelet var det dock turen på min sida.

Spelkassa efter dag 7: 359,50:-
Resultat sedan start; -140,50:-

Speldag 7

Mycket fint utbud idag. Idag har vi Champions Leauge, Damhandbolls VM och Hockeyallsvenskan på programmet. Kommer för första gången köra en dubbel idag. Detta för att få upp oddset lite plus att utbudet är för bra för att bara ta med 2 matcher.

Spel 1:

             


             

Kommentar: Jag börjar att delge mina tankar runt dubbeln. Borås som ligger precis ovanför kval plats neråt strecket tar emot Leksand. Borås är ett ganska mediokert lag över lag, man har ingen speciell som sticker ut på något sätt. Senaste matcherna har det gått hyggligt. senast blev de uddamåls torsk mot Västerås. Leksand är inte högst upp i hockeyallsvenskan som man vant sig vid utan man smyger med lite i bakvattnet och ligger just nu på en 3 plats i en rejält haltande tabell. Senaste matchen satte man stopp för Malmö och gjorde detta med 5-2. Frågan är om nyförvärvet Gråhns hinner göra sin första match i Leksand?

Tyskland mot Sverige i handbolls EM för damer. Premiärmatch svårt att säga hur lagen står. Kollar man på inbördes möten vinner Tyskland när det spelas mästerskap, i andra tuneringar har Sverige en liten chans att hålla jämna steg med Tyskland. Tyskland skall vara det bättre laget i grunden men räkna med en jämn match om Sverige får spelet att klicka.

Mitt spel: Borås Leksand 2 Tyskland Sverige 1
Odds; 2.56
Insats: 40


Spel 2:

        

Kommentar: Två lag som är klara för nästa runda i CL. Valencia har gjort 14 mål i detta gruppspel medans United inte släppt in något. Jag ser framför mig att båda lagen luftar lite spelare men samtidigt så är det prestige att vinna gruppen. Personligen oavsett vilka laguppställningar nu det blir så tror jag de blir en öppen match med mycket målchanser fram och tillbaka.

Mitt spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85
Insats 25:-

Spelkassa efter lagda spel: 314,50:-

Kör hårt

Resultat dag 6

Trenden har vänt. Äntligen ett vinnande spel då Rögle besegrade Troja med udda målet. Liverpool spelet var jag dock helt ute och cyklade. Positivt är också att jag har fått tillbaka mina pengar från den uppskjutna Roda JC matchen så nu behöver man inte ta hänsyn till de något mer.

Spelkassa efter dag 6: 379,50:-
Resultat sedan start: -120.50:-

Spel dag 6.

Nu är det riktigt dåliga perioden över förhoppningsvis nu vill jag vända trenden.
Ett hockey spel och ett fotbollsspel i vanlig ordning nu hoppas jag på form.
Spel 1:

       

Kommentar: Botten mot toppen, formtopp mot formsvacka det finns många paralleller att dra inför denna match. Troja har haft det lite jobbigt försvarsmässigt hela säsongen. Redan efter 24 omgångar har man släppt in 104 mål. Det är ett snitt på 4.33 mål i baken per match. Formmässigt så har man svårt att vinna överhuvudtaget. På hemmaplan kom senaste segern hemma mot Sundsvall efter Övertid.
Formlag nummer ett i allsvenskan just nu är Rögle. Man mosar det mesta nu både topplag och mittenlag. Hemligheten är att man fått försvarsspelet att stämma. Man släpper inte in mer än 2.43 mål per match. På dem tre senaste matcherna har man en målskillnad på 15-1 och då har man mött topplagen Malmö och Leksand under denna period.

Mitt spel: Troja Ljungby - Rögle 2
Odds: 1.75
Insats 40:-

Spel 2:

    

Kommentar: Två besvikelser möts ikväll på Anfield. Liverpool som man trodde hade haft sitt botten napp förra säsongen har inte studsat tillbaka ännu utan är ett typiskt mitten lag. Aston Villa är med absolut i bottenstriden. Båda lagen har lite skadebekymmer och den stora frågan är om Gerrard gör comeback ikväll? Villa saknar Heasky, Reo Coker och Petrov vilket är tunga avbräck. Min förväntade matchbild är att Liverpool får föra spelet och villa försöker kontra sönder Liverpool.

Mitt tips: Liverpool - Aston Villa x/1 dvs. första halvlek slutar x andra halvlek vinner liverpool
Odds: 4.30
Insats 20:-


Total spelkassa efter lagda spel 289,50:-


Resultat dag 5

Mörk  helg är en bra sammanfattning. Dagens spel var en rejäl besvikelse i Marseille. Roda kan jag inte skylla så mycket på eftersom den matchen blev inställd. West Ham klarade inte av att skrälla. Nu gäller det att snabbt komma upp på banan igen.

Spelkassa efter dag 5: 349,50:- (Notera dock att det dröja 48 timmar innan jag får tillbaka pengarna som jag spelade på Roda matchen. Detta efter bet 24s regler.)
Resultat sedan start: -150.50:-

Nya tag imorgon

Söndag speldag 5.

När man misslyckats så totalt som man gjorde igår så kollar jag igenom spelen extra noga för att så snabbt som möjligt få bort svackan. Denna söndag bjuder inte på så jätte mycket spel som jag får känsla för men det blir två spel som ska bara gå och en liten chansning.

Spel 1:

    

Kommentar: Hollänska ligan där två stycken rätt okända lag för den svenska befolkningen möts. VV Venlo mot Roda JC. Säsongsupptakten har varit betydligt bättre hos borta laget och man parkerar på 6e plats i tabellen. I senaste matchen vann man mot Groningen med 1-0 och man är ett hyggligt borta lag då man slagit blandannat AZ på bortaplan under säsongen.
VV Venlo har endast lyckats spela ihop 9 poäng på 16 matcher. Man ligger under strecket och är näst sist. I senaste matchen föll man mot Ajax med endast 2-0. Man orkade att stå emot i 60 min sen kom det två relativt snabba mål.  OBS OBS OBS: Inställd match OBS OBS

Mitt spel; VV Venlo - Roda JC 2
Odds; 2.00
Insats: 20:-

Spel 2:


           

Kommentar: Ligans näst formsvagaste lag möter ligans näst formstarkaste lag. Då borde det bara kunna sluta på ett sätt tycker man. Nice har inte vunnit på en månad då man slog Toulouse med 2-0. senaste matchen slutade 1-1 mot Monaco då gjorde man en turlig kvittering i 85e man spelade också en timme med en man mindre. Nice placerar sig på 16e plats i ligan. Marseille börjar hitta formen ordentligt. 11 poäng har man tagit på de 5 senaste liga matcherna. Man placerar sig som 2a i ligan efter Rennes som dock har en match mer spelad.

Mitt spel: Nice - Marseille 2
Odds:
1.95
Insats: 30:-

spel 3:

      

Kommentar: Här kommer en liten chansning men jag har fått en väldigt stark känsla för West ham i denna match. Man börjar komma upp i form och har 2 raka segrar i veckan spöade man Manchester U med 4-0 i cupen och innan dess så slog man Wigan, båda dessa var dock på hemmaplan. Senaste borta vinsten kom just mot Sunderland i cupen 1-2. Historiskt sett har west ham lätt mot Sunderland. West Ham testar sent Parker och Dyer.
Sunderland har en liten dalande kurva efter fantastiska 3-0 mot Chelsea så har det blivit förlust i vecken mot Ipswisch i cupen och 2-2 mot Everton. Viktige försvararen Bramble saknas i hemmalaget. Sunderland ser jag som en favorit på fall och om vädret spelar ett spratt så tror jag West ham drar nytta av de.

Mitt Tips: Sunderland - West Ham 2 Dnb
Odds: 3.25.
Insats: 10:-

Resultat dag 4.

Totalt mörker om man kollar dagens speldag. Usch verkligen stolpe ut idag. Men bara ta nya tag och fokusera inför morgondagen då vänder de. Mainz var nära att klara x och då ge mig pengarna tillbaka men i 84e avgjorde Frankfurt. Atletico Madrid fortsatte mardröms veckan genom att förlora med 2-0 mot Levante. Hv 71 hade 2-1 ledning inför sista perioden men sedan hände något. Den matchen tog precis slut och den slutade 3-3 efter full tid. Inget av spelen ville sitta idag. Finns bara ett ord att förklara detta med och de är FIASKO.

Spelkassa efter dag 4:
409.50:-
Resultat sedan start: -90.50:-

Nya tag imorgon

Speldag 4 Lördag

Lördag idag och utbudet på matcher är därmed stort. Eftersom de är lördag så blir det tre stycken olika tips idag. Jag observerar om att vissa matcher kanske ställs in pga vädret men jag måste utgå från att alla spelas.
Idag kommer det 1 hockey spel och två fotbollsspel.


Spel 1:

               

Kommentar: Tyska succelaget Mainz reser till Frankfurt för helgens drabbning. Hemmalaget Frankfurt ligger 9a i tabellen med 20 inspelade poäng, medans Mainz ligger 2 med 30 inspelade. Kollar man historiskt mellan dessa lag verkar dem ha en kärlek för att kryssa mot varandra hela 10 av 14 matcher när Frankfurt haft hemmaplan har slutat med x. Frankfurt har på sina 7 hemma matcher denna säsong 3 segrar, 1 oavgjord 3 förluster.
Mainz har 5 vunna 0 oavgjorda 2 förluster denna säsong. Jag tänkte lägga den raka 2an men ångrade mig när jag såg dem historiska resultaten.

Mitt tips: Frankfurt - Mainz 2 Dnb. det vill säga pengarna tillbaka vid oavgjort.
Odds 2.20
Insats: 30



Spel 2:

      
Kommentar: Match i spanska högsta ligan mellan nykomlingen Levante och den ständige outsidern Atletico Madrid. tvålag som har startat säsongen i ungefär de tempo poäng mässigt som jag hade tippat innan. Levante i botten strax ovanför nedflyttningsstrecket medan Atletico är ett mittenlag med häng på placeringar upp mot Europaspel. Atletico har gjort en mycket svag vecka genom att förlora 2 raka matcher först mot Espanyol och nu sist mot Aris. Målvakten De Gea har inte haft någon toppmatch och svarat för en tabbe i varje match. Levante har enorma skadeproblem och saknar hela 8 spelare om det vill sig illa. Atletico saknar Tiago som är avstängd. inbördes möten lagen emellan kan sägas att Atletico vunnit de 5 senaste möterna mot Levante.

Mitt tips: Levante - Atletico Madrid 2
Odds: 1.85
Insats: 50:-

Spel 3

              

Kommentar: Dagens hockeyspel hämtas mellan Hv71 och Frölunda. 2 lag som på pappret har väldigt starka trupper. Hv71 har börjat hitta till den kapacitet man borde hålla. 4 raka segrar och senast mot Timrå var det inget snack om saken 5-0 efter en period och matchen var naturligtvis avgjord redan då, tillslut slutade match med hv vinst 7-3. Frölunda börjar också tugga igång lite smått och segern senast mot Luleå imponerar. Frölunda har dock fått ett stort avbräck i Christian Bäckman som gått sönder i knät och blir borta till efter jul. Imbördes möten denna säsong leder Hv med 4-0, om man räknar med försäsongs matcherna också.

Mitt tips: Hv71 - Frölunda 1
Odds 1.70
Insats: 40


Spelkassa efter lagda spel 409,50:-

Lycka till med dagens spel.


Resultat speldag 3

Återigen bara 50% av spelen som vill sitta. Men idag var det riktigt nära att båda spelen satt. Inter hade jätteläge i 85 min att kvittera till 2-2 men målvakten gjorde en jätteräddning. Men kräftgången fortsätter för Inter och nu tror jag Rafa Benitez har gjort sina dagar i Inter eftersom det tillslut blev förlust med 3-1.
Groningen gjorde jobbet, efter en mållös första halvlek så kom det en målexplosion i andra halvlek. 4-1 slutade matchen och det var 3 svensk bekantingar som låg bakom målen. 1-0 gjorde Andreas Granqvist på straff.
3-0 gjorde Petter Andersson riktig pärla som inte kunde sitta bättre i krysset. Även gamla Halmstad spelaren Tim Sparv fick hänga sista målet 4-1.

Spelkassa efter dagens spel: 529.50:-
Resultat sedan start 29.50:-

Imorgon är det lördag och de innebär lite större utbud. Jag har då bestämt att lördagar och söndagar kommer det spelas 3 spel, så länge det finns utbud för det.

På återseende

Speldag 3

Fredag idag och det finns verkligen inte mycket till utbud idag. Har dock hittat två spel där ett är ett riktigt chansspel. Idag håller jag nere insatserna för det kommer komma bättre dagar än idag.


Spel 1:


           

Kommentar: Ett skräll lag mot ett lag som inlett säsongen sämre äv vad man trott. De är förutsättningarna inför dagens match mellan Lazio och Inter.
Lazio började serien helt excellent men på senare tid har de kommit onödiga poängtapp om man vill fortsätta vara ett topplag i serie A.
Inter börjar trappa igång lite smått vinst i CL mot Twente och senast mot Parma var det bara match i ca 65 min. Inter vann 5-2.

Mitt tips: Lazio - Inter X
Odds: 3.00
Insats: 15

Spel 2:


            

Kommentar: Svensklaget Groningen med bla. Andreas Granqvist och Petter Andersson i truppen tar idag emot Vitesse. Groningen ligger 4a i serien medan Vitesse ligger på 14e plats. Groningen är mycket hemma starka man har vunnit sina senaste 8 hemmamatcher. Vitesse har de betydligt jobbigare på bortaplan, man har 3 vunna 3 förlorade och 2 oavgjorda senaste 8 borta matcher.

Mitt tips: FC Groningen - Vitesse 1
Odds 1.55
Instas: 30


Spelkassa efter lagda spel; 483:-

Resultat speldag 2

Återigen fick jag in endast ett av två spel bättre än inget men man vill alltid ha mer.
Om man kollar på de båda matcherna så kan man sammanfatta de på detta sätt. Hv71 avgjorde sin match redan i första perioden då man ledde med 0-5. Efter detta så höll de båda lagen ställningarna och slutresultatet skrevs till 3-7.
Palermo gjorde vad jag hoppades på i en dryg halvlek. man tog en tidig ledning men efter 5min i andra halvlek sprack spelet om att de skulle hålla 0 då Sparta Prag både fick straff och även lyckades få  en Palermo spelare utvisad. Matchen slutade 2-2

Spelkassa efter dagens spel: 528:-
Resultat sedan start +28:-

Glömde säga de men varje månad så kommer om det blir ett överskott att skänkas till någon organisation eller förening. December månads plus pengar går oavkortat till innebandylaget Barnens Lek.

Barnens Lek
är ett innebandylag som spelar SIL en gång varannan vecka.

Nya spel imorgon och förhoppningsvis mera pengar till Barnens Lek.

Kallt

Snackade inte forskarna att det skulle bli varmare tack vare växthus effekten?
Tycker att sedan man började uppmärksamma detta så kallade problem så har det bara blivit bara kallare.
Somrarna är kallare än tidigare, vintrarna är betydligt mycket kallare.
Hur kan de bli så? är det verkligen en växthuseffekt på gång eller är det bara skitsnack?




Såhär ser det ut i November. Visserligen mysigt men är det detta man menar med växthus effekten?



vad är eran åskikt om växthuseffekten?


På väg hem

Nu först är jag på väg hem. Blev lite längre än Vad jag först hade räknat med men de gjorde absolut ingenting. Slutade vid skolan vid 14.30 Ca. På tåget såg jag att louise skickat sms om att hon åkte från stockholm för ett tag sen och jag misstänkte att de var samma tåg och de var det. Träffade henne och när jag skulle byta tåg så tyckte louise det skulle vara roligare att jag hängde en stund med henne istället för att bara åka hem. Detta kunde jag gå med på faktiskt. Först nu sitter jag då på bussen hem. Skönt dock att de är motorvägsbuss allt går så mycket snabbare då. Skriver lite mer sen när jag kommer hem. Syns

Speltips dag 2.

Hej på er alla spelare gick ju plus igår dock inte så mycket som jag hoppades men plus är plus. Idag är det torsdag så likt som igår kommer det komma ett fotbollsspel och ett hockey spel.


Spel 1:

                              

Kommentar: Timrå börjar få en uppåtgående form med 5 vinster på dem 6 senaste matcherna. Problemet med Timrå är att dem är ett bättre bortalag än hemmalag. Det är faktiskt natt och dag mellan dessa. 1a i borta tabellen medans total sist i hemma tabellen. Ett annat problem är att många som  saknas Elias Granath, Mikko Jokela, Magnus Åkerlund, Gabriel Karlsson Thomas Skogs och Fredrik Hynning. Alla dessa missar dagens match.

Hv71
Börjar också hitta tillbaka till de spel man visade upp på försäsongen. Man har 4 vinster på dem 5 senaste och senast mot djurgården var det en väldigt tursamseger där man ska tacka målvakten Daniel Larsson som storspelade. Jukka Vouitalinen skall testas sent om han spelar Lance Ward har tagit time out av privata skäl.

Mitt tips: Timrå - Hv71  2
Odds 2.40
Insats 30:-


Spel 2:

     
Kommentar: Palermo har hamnat i en riktigt knivig situation endast 3 poäng inspelade och hela 4 poäng upp till andra placerade Sparta Prag. Vinst idag är alltså ett måste om man vill till slutspelet i Euro leauge. Palermo väntas ställa upp med det starkaste man har och hemma så är man en svår nöt för vilket lag som helst.

Sparta Prag har allting i egna händer poäng idag och man kan spela utan press i sista matchen mot CSKA Moskva. Laget kommer nog göra allting för att ta en poäng i matchen och på så vis säkra avencemanget. Jag tror på en matchbild där Palermo pressar på och tjeckerna får endast hålla emot.

Mitt tips Palermo hålla 0 i matchen.
Odds 2.10
Insats 20


Total kassa efter lagda spel 456:-

Lycka till.

Godmorgon

Hoppas ni alla har sovit gott för det har jag. Är riktigt utvilad känner jag och äntligen fick jag sova lite längre än till 07.30. Idag så ska jag upp till skolan och göra ett ytterligare grupparbete. De är många arbeten som ska vara klara snart och då blir det alltid såhär att man tvingas göra olika saker samtidigt. Imorgon ska det dock inte vara något speciellt utan jag ska bara vara hemma och tentaläsa. LÄNGTAR.

Grupparbetet som vi ska jobba med idag handlar om socialpsykologi och vi har gjort en liten studie om hur människor beteer sig när man bryter mot normer i tunnelbanan. Ganska roligt var de att utföra detta vi fick höra en och annan kommentar efter oss. Förhoppningsvis kan jag få tag på ffilmen som vi gjorde så jag kan lägga upp denna här.

Nu ska jag fixa snabbt med dagens spel sen duscha

Hörs snart igen





Biblioteket vid södertörn där vi ska arbeta med grupparbetet.

Speltips dag 1

Nu är båda matcherna slutspelade och jag fick in 50% av spelen.
Örebro ville inte alls vara med och spela idag och var tydligen mycket bleka när man förlorade med 3-0.

Leverkusen gjorde vad man skulle man peta in en boll sen var det inte så mycket mer.

Spelkassa efter dag 1: 506:-
Resultat sedan start + 6 kronor.

Återkommer imorgon bitti med dag 2.
Nu ska jag sova godnatt




Tack för att ni gjorde jobbet idag.


Kvällen.

Hej igen

Ligger nu i sängen och tänker på hur snabbt tiden springer iväg. Av någon anledning så känns det som att tiden går fortare ju äldre man blir det är en riktig skum känsla. När jag kom hem från skolan har jag egentligen inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. Borde ha tentaläst lite men hade verkligen ingen inspiration för de och då blir det väldigt svårt att få in något.

Jag undrar vad man gjorde innan datorerna kom. Nu kan man med lätthet fördriva långstund bland massa hemsidor och sådant medan innan så lär man bara suttit och kollat in i en vägg typ. Det var faktiskt inte bara bättre förr.

Har fått en fin blåsa på min vänster häl detta på grund av mina nya skor. Gillar inte att gå in skor utan helst ska dom vara ingådda och klara och bara passa min fot men tyvärr är det inte så. Kom inte och säg att jag ska använda skavsårs plåster för sånt påhitt går jag inte på.



Speltips

Ett av mina stora intressen är betting. Då främst på sport och då i synnerhet Ishockey och fotboll. Jag har skapat ett konto på www.bet24.com. Från denna sajt ska jag varje dag ge någon form av spelförslag. Jag gjorde en insättning på 500:-. På en månad så ska jag se hur mycket vinst eller förlust jag går på mina spel. Hoppas ni följer detta och kanske till och med ryggar mina spel.

Idag 1 december har jag valt att lägga 2 stycken spel. Det är två stycken singlar en i Europa Leauge (fotboll) och en i hockeyallsvenskan.

Spel 1

                            
Kommentar: Rosenborg behöver en seger hemma mot Bayer leverkusen för att hoppet skall leva kvar för fortsatt Europaspel. Bayer Leverkusen är vid seger helt klart för utslagningsomgången. I grund och botten skall tyskarna vara det starkare laget just nu. Deras säsong är pågående och man är vana med matchtempo. Rosenborg har avslutat sin liga och ägnar sig nu åt träning och träningsmatcher. Rosenborg kan ha en fördel av att det kommer vara riktigt kallt ikväll. I denna match spelade jag en 2a till oddset 2.20 satsa 30:-


Spel 2

                            

Kommentar: Seriens största besvikelse mot Seriens näst största överraskning, det är villkoren inför kvällens match. Malmö som är 4e placerat men spelat två matcher mer än de flesta andra lag, möter idag 2an Örebro som är hela 13 poäng före malmö. Örebro är seriens näst bästa bortalag med bara en förlust denna säsong. Denna kom i förra gången man hade bortaplan mot Västerås (4-1). Malmö är seriens 4e bästa hemma lag men har vunnit endast fem av 13 matcher på hemmaplan. Malmö har vunnit de två tidigare mötena denna säsong mot Örebro med 4-3 efter sd och 2-4. Trots detta håller jag örebro som min favorit och spelar dem till 2.40.


Total spelkassa efter lagda spel 460:- 
Återkommer om dessa matcher efter dem är slut ikväll. 

Lycka till  

På väg hem

Sådär nu har jag hunnit med lite grejer. Först var jag uppe i skolan och skrev ner lite grejer från Vad mina klasskompisar fick för intryck detta gick snabbare än vad jag trodde så jag hann åka till jobbet och fika snacka lite skit och de blev även lite planering hur jag ska jobba under jul och nyår. Lunch har jag ätit också taco på nancys mycket gott. När jag kommer hem så ska jag fixa med lite läsning samt att dagens tips ska läggas upp hörs senare

Godmorgon

Godmorgon på er alla. Bloggar från mobilen vilket går alldeles utmärkt. Nu är jag på väg upp till skolan för att göra ett grupparbete som handlar om södertälje sk. Ni vet de där hockeylaget som alltid spelar kvalserien på våren. Hade med mig lite klasskamrater till matchen igår och idag ska vi lufta våra intryck som vi fick av matchen och skriva ner dom. Är ju första december idag också. Tänk Vad tiden går fort tyckte de var jul nyss. 1 vecka kvar till min födelsedag också äntligen kan man bli 20 längtar. Hörs senare då jag återkommer med dagens spel tips. Ha de bra så länge

RSS 2.0