Nu kör vi igen

Nu kör vi igång igen och detta lovar jag. Kommer bli en hel del nyheter som kommer läggas fram under denna månad. Dessa är att inför varje omgång av Europa samt stryktipset kommer ni få en kommentar och synpunkt kring varje match. Dock så kan man ju inte spela dessa på bet 24.com som jag använder när jag spelar mina spel men jag jobbar på en lösning på detta. 
Den andra nyheten är att jag kommer börja lägga ut tips om nattspel. Dessa spel inriktar sig då främst till ligorna på andra sidan Atlanten. Troligtvis blir det någon bet då och då men framförallt tips till mina läsare om ni är sugna. Dessa spel kommer komma upp ganska sent på kvällen då man fått de flesta nyheterna runt lagen. 

Detta var nyheterna men jag kommer som vanligt fortsätta med bettande varje dag där det tas upp minst 1 match varje dag. Kan bli så att jag kör dubblar och singlar precis som förut. 

Hoppas ni hänger med mig nu på denna resa så ska ni förhoppningsvis få en klar bild vad ni ska oddsa på. 

Lycka till alla. 

P.S. Första spelet kommer ligga upp innan 08.00 imorgon.  

Spel 23/1

Får ursäkta mig men jag har haft grymt mycket skola och andra privata saker som kommit emellan så då har bloggen blivit lidande. Detta är inte bra men nu ska jag rycka upp mig igen.

Idag söndag börjar jag lite simpelt med bara en dubbel. I detta nu inser jag att jag spelat inför imorgon men skit samma. Här kommer dubbeln iaf

Bolton - Chelsea 2                    OBS OBS OBS OBS MÅNDAGS MATCH
Aik - Hv 2

Kommentar:
Chelsea har väl hämtat sig lite efter formsvackan som man hade mellan jul och nyår. Man kan inte förlora allt för många mer poäng om man vill vara med i absoluta toppen. Ancelotti hänger nog löst men Chelsea har spelare som skall klara av att vinna mot Bolton.
AIK har rasat totalt i tabellen för 2 månader sedan var man 4 i tabellen och många trodde det luktade slutspel för AIK. Nu har man 5 raka förluster och möter idag ett HV som är i mycket bra slag för tillfället och att dem vinner borde vara en självklarhet. Hv saknar Johan Davidsson men Linkan Bremberg har höjt sig senaste tiden avgör han idag???

Mitt spel: Bolton - Chelsea 2
                AIK - Hv 71 2
Odds: 3,14
Insats: 30:-

Kassa efter lagda spel: 120:-

Sen blogg 18/1

Sorry blev en sen blogg idag så därför blir den även kort.

Spel1:

Aik skellefteå 2
Man City - Leicester 1

Kommentar: Skellefteå börjar komma igång igen efter en liten svacka och man lever mycket på sin första line med Lehtonen Warg och lindström. Aik var inte bra senast mot Frölunda utan räddades av Fasth som är tillbaka. AIK har mera att spela för men har inte självförtroendet att vinna mot SAIK. Tror också att tankarna kan vara redan nu på måste matchen mot Södertälje på Torsdag.
Man City har en mycket bred trupp och trots att man vilar många är det ett världslag man ställer på benen. Leicester tvingas klara sig utan Vassel som är skadad. City vinner tämligen enkelt.

Mitt spel: Aik - Skellefteå 2
               Man city - Leicester 1
Odds: 2.89
Instas: 40:-

Spel2:

Sevilla - Villareal.

Kommentar:
3-3 i första mötet och det gör att inget av lagen kan känna sig säkra. Sevilla har det klart bästa utgångsläget men jag tycker form mässigt så har Villareal en fördel. Hittar inga trupper till denna match men jag tror på Villareal.

Mitt spel: Sevilla - Villareal 2
Odds: 3.30
Insats: 24.53:-

Spelkassa efter lagda spel: 150:-

Resultat 17/1

Trodde det var vändningen igår men icke sa nicke. Atletico gjorde jobbet som dem inte gjort på flera veckor och vann med 2-0. Leksand förlorade mot bottenlaget Tingsryd.
Hertha Berlin vann.

Inte mycket att hänga i granen alls men bara kämpa på

Spel 17/1

Nu hoppas vi att vinden har vänt och att spelen vill sitta.
Idag är det inte jättemycket till utbud men har hittat 3 matcher som jag finner lite värde i.

Spel 1:

     



   

Kommentar: Både Leksand och Tingsryd har gått lite tyngre den senaste tiden. Leksand vände en lång förlustsvit i senaste matchen då man vann över Malmö med 3-2 efter SD. I denna match så låg man under med 0-2 inför sista perioden så man visade moral och lyckades till slut ta poäng. Kollar enda som saknas i Leksand.
Tingsryd gjorde en katastrof match mot Mora då man tappa 0-1 till 5-1 till Mora på bara en period. Det håller naturligtvis inte. Det känns som just försvarsspelet har varit en av Tingsryds stora svagheter denna säsong.
Oberhausen ligger precis ovanför kvalplats neråt man har en spelat två matcher under uppehållet vunnit en förlorat en. Hertha ligger på kvalplats uppåt just nu och vid vinst är man uppe på direkt uppflyttning. Motståndet känns överkommligt.

Mitt spel: Tingsryd - Leksand 2
                Oberhausen - Hertha Berlin 2
Odds: 2.89
Insats: 30:-

Spel 2:

        

Kommentar: Mitten möte i spanskaligan. Atletico har gått tungt de senaste omgångarna och man har inte vunnit på sina senaste 4 matcher. Hemmaplan och spelare tillbaka har inte spelat någon roll man har lyckats spela oavgjort eller förlora mot lag som ibland ska vara sämre än Atletico. Atletico saknar Tiago somär skadad.
Mallorcas form är bättre man gör en stor mängd mål men defensiven är också lite sämre. Jag tror att man har bra chanser att plocka minst en pinne idag på bortaplan. Mallorca saknar Mati som är skadad.

Mitt spel: Atletico - Mallorca X2
Odds: 1.92
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel 214,53:-

Resultat 16/1

Trenden vände lite idag iaf. Fick sätta mitt singelspel till över 5 gånger pengarna vilket var väldigt skönt. Även Tumba gjorde vad jag förväntade mig av dem´.
Nyköping var dem som svek och de känns man ledde med 2-1 men tappade och förlora med 2-3 till slut känns surt men man får glädjas åt det lilla.

Spelkassa efter dag 16: 264,53:-

16/1

Idag bryter vi mönstret lite. Ingen tippning  på fotboll utan fokus kommer ligga på andra sporter eller divisioner och se om det kan vända den enorma svacka jag har hamnat i.

Spel 1:

    


      

Kommentar: Hästö mittenlag i handbollsallsvenskan, Vann senast mot serieledarna men har innan dess visat halvtaskig form. Tumba har mycket bra form 5 vinster på dom 6 senaste och man har ett mycket talangfullt lag. Man ligger för nuvarande 2a i serien men vid vinst tar man över första platsen.
Tumba ska vara det bättre laget, det ända jag oroar mig över är den långa resan till Blekinge för Tumba lirarna men jag tror dem är tillräckligt proffsiga för att vinna.
Nyköping har ett riktigt bra lag division 1 lag. Många rutinerade rävar men även lite yngre folk som har lite talang. Man har en riktig poäng kung i Fredrik Håkansson som har ett mycket bra poängsnitt.
Nyköping har 2 raka segrar i allettan.
Arboga har 3 raka förluster och lär komma taggade till denna match. Man har inte riktigt kommit upp i bortaspelet utan de är på hemmaplan man har lyckats göra match av det här. Arboga har också ett par spelare som håller bra klass men mot Nyköping borta tror jag inte man har mycket att hämta.

Mitt spel: Hästö - Tumba 2
                Nyköping - Arboga 1
Odds: 2.17
Insats: 30:-

Spel 2:

         

Kommentar: Ytterligare en match hämtad från all ettan i hockey. Vita Hästen mot Nybro. Vita hästen satsar stenhårt mot allsvenskan och man har ett lag som kommer att kunna utmana på allvar. Man har hitintills gått väldigt lätt igenom allting men nu kommer de svårare motstånd. Vita Hästen vann sin div1 serie lätt. Laget saknar troligtvis sin poängkung Jimmy Andersson i denna match.
Nybro kom 2a i landets bästa div1 serie vilket är starkt. Man är ett ganska ungt lag med några spelare kvar sedan man spelade i Allsvenskan. Har inlett denna serie med 2 vunna och en ÖT förlust.
Jag kollade på oddsen och lade märke till X oddset som är väldigt högt så vi chansar på ett sådant.

Mitt spel: Vita Hästen - Nybro x
Odds: 5.40
insats: 10:-

Spelkassa efter lagda spel: 210:-

Resultat 15/1

Riktig formsvacka nu Inget av dagens spel satt.
Det var X afton i Elitserien och Schalke kunde inte heller vinna bedrövligt men det är bara bita ihop och försöka vända trenden så fort som möjligt.

Spelkassa efter dag 15: 250:-

15/1

Idag har jag spelat modo och hv i dubbel samt Schalke som singel.

Återkommer senare med odds och insats.
Igår inget spelande pga formsvacka.

Lycka till idag!!

13/1

Gårdagen vill jag bara glömma.
Sandviken fiasko...
Asplöven kunde inte hålla tätt...
Inter gjorde jobbet!!!

ny dag nya spel

Spel1:

 

    

Kommentar: Djurgården gjorde en bra match senast mot AIK då framförallt Widing klev fram och avgjorde matchen. Linköping börjar också vakna nu och firma Hlavac Hlinka Norrena fixar många poäng till östergötland. Djurgården har målvaktsproblem, ingen av målvakterna har hittils övertygat och jag tror de kommer bli avgörande idag. Norrena är bättre målvakt än Owuya som troligtvis startar.
Almtunas segertåg fortsätter. Man har ryckt upp sig rejält och slår topplag efter topplag. Idag möter man ett Borås som har två raka segrar. Det känns som Almtunas förlust kommer närmre och närmre klarade sig med 3 sekunder förra matchen. Men mot Borås så ska man komma upp och vinna.

Mitt spel: Djurgården- Linköping 2
                Almtuna - Borås 1
Odds: 3.83
Insats: 30:-

Detta får bli dagens spel idag

12/1

Snabb blogg idag då jag strax ska iväg.

Spel 1:

Kiruna - Asplöven

Inter Genoa

Kommentar: Asplöven har förstärkt med Jonatan Hedström och Conny Strömberg till en redan stark trupp. Kiruna inte på något sätt dåliga men här tror jag att man får det jobbigt om asplöven skruvar upp lite tempo. Asplöven har vunnit 2 matcher denna säsong mot Kiruna.
På nytt födda Inter lär ställa ett hyggligt lag på benen. Nya tränaren vill inte åka ur cupen redan nu utan han vill få framgångar. Genoa borde vara ett lämpligt motstånd i denna cup match. Genoa har tappat Toni till Juventus.

Mitt spel: Kiruna - Asplöven 2
                Inter - Genoa 1
Odds: 2.76
Insats: 30:-

Spel 2:

Bollnäs - Sandviken

Kommentar: Sandviken är sådär överlägsna som man var för någon säsong sedan. Man vinner nästan varje match. I år har man 15 segrar av 17 möjliga. Idag mot Bollnäs kan jag inte se att de kan sluta på något annat sätt än vinst igen. Bollnäs är inte dåliga men man har inte samma klass som Sandviken.
Sandviken vann senaste matchen lagen i mellan med 8-2.

Mitt spel: Bollnäs - Sandviken 2
Odds: 1.75
Insats: 45:-

resultat 11/1

Oturen kissar mig i ansiktet och det känns bedrövligt. 3 sekunder kvar av matchen gör Almtuna 4-4.
Känns otroligt tungt just nu men det är bara att bita ihop. HV vann iaf med 3-2 visserligen hade jag lite tur där när dom gör mål med 15 sekunder kvar men de ger inga pengar när Lukko förlorade mot jumbon SAIPA.
Ny tag imorgon.

Kassa efter dag 11: 375,53:-

Spel 11/1

Inte mycket till material idag men det kommer att bli hockey för hela slanten. Har varit tvungen att leta utanför landets gränser för att hitta material men jag är nöjd och här kommer spelen.

Spel 1:

     



Kommentar: Hv71 fick ett tungt avbräck igår när det meddelades att Johan Davidsson hade opererat sig och är borta ca en månad. Trots detta så har man ett riktigt starkt lag att ställa på benen framförallt nu när Bremberg kommit igång samt alla JVM killar är tillbaka i truppen. Luleå har gått lite knackigare på slutet och flera lag har ätit ikapp de försprång man skaffade sig i höstas. Man är inget dåligt lag men det känns som om lagen läst hur Luleå agerar. ena Abbott brodern borta men man får tillbaka JVM spelaren Styrman.
Saipa är sist i serien och har det lite småtungt just nu. Man har en hel del skador och man presterar inte vad man borde. Senast föll man mot bottenkollegan Pelicans med 5-1. Lukko är ett stabilt slutspelslag och man har killen som leder poängligan överlägset, Pettru Lindgren. Man har en bra målvakt i Noronen, senaste matchen vann man mot TPS med 3-2. Lagen möttes för en vecka sen då vann Lukko med 3-1.

Mitt spel: Hv71 - Luleå 1
               Saipa - Lukko 2
Odds: 3.79
Insats: 40:-

Spel 2:

      

Kommentar: Almtuna har riktig toppform man har vunnit 9 av de 10 senaste matcherna. Mycket tack vare sina unga målvakter som har tagit chansen när man fått spela. Växjö gick lite tungt ett tag men man vaknade till ordentligt senast när man vann mot Oskarshamn med 7-1. Nu ska dock Almtunas tränare Simonensen missa några matcher pga operation. Detta kan låta märkligt men jag tror det kan vara en tung förlust för Almtuna. Växjö borde börja spela Karol Krizan snart om man tänkte att denna skulle bli deras frälsare i en eventuell Kvalserie dags idag kanske??

Mitt spel: Almtuna - Växjö 2
Odds: 2.35
Insats: 30:-


Resultat 10/1

Kan sammanfattas med 1 bra ord FIASKO. Var inte nära att sätta något av spelen inte godkänt men nya tag imorgon.

Spel 10/1

Nu kör vi igen nya spel nya insatser.

Spel 1:

   

    

kommentar: Västerås har tagit två poäng på de senaste 3 matcherna. Visserligen har alla dessa varit på bortaplan men ändå inte godkänt. Leksand förlorade senast efter straffar mot Bofors. Båda matcherna denna säsong har slutat 1-2 och det brukar vara jämnt dessa matcher. Leetma saknas i Västerås. Kollar saknas i Leksand. Västerås ställer Sperrle i buren.

Hercules är ett helt okej hemmalag men idag saknar man viktige mittfältaren Drenthe då klubben och han inte kommer överens om någonting. Detta är ett stortavbräck. Atletico får tillbaka Forlan och Reyes från senaste matchen och de är ju en fördel anfallsmässigt. Atletico har spelat två raka x medan Hercules förlorat en och ett X.

Mitt spel: Västerås - Leksand 2 ML ( vinst även om dem vinner i förlängning eller straffar)
                Hercules - Atletico 2
Odds: 4.28
Insats: 30:-


Det får räcka så för idag har ingen feeling för någonting annat.

Spelkassa efter lagda spel: 440:-

Resultat 9/1

Balrog lyckades med bedriften att bli 0ade i Innebandy. Släpper man bara in två mål på en match måste man vinna.
Inter såg det lite taskigt ut för ett tag men veteranen Cambiasso fixade två snabba som ordnade segern till Inter.
Marseille tror jag ville åka ur cupen för så dåliga som dem var är helt sinnessjukt.

1/3 är inte godkänt nya tag i morgon

Spel 9/1

Förlåt att det blev rörigt igår med alla matcher/vilka matcher som jag spelade men glömde bort att förbereda någonting igår kväll. Fick dock in dem spel jag tipsade om vilket är huvudsaken. Messi var inblandad i Barcas 4-0 vinst där han gjorde ett mål och tror de var han som serverade villa också. Sevilla vann även dem dock med lite tur men de behöver jag. Så 530:- ligger spelkassan på nu inför dagens spel.

Spel 1:

    

     

Kommentar: Hemmastarka Catania har enorma skadeproblem och saknar viktiga spelare. Inter får tillbaka Etoo från avstängning och nu har man ett väldigt starkt lag att ställa på plan. Inter brukar ha ganska lätt för Catania men man förlorade borta senast med 3-1 mycket tack vare Muntari som lyckades att bli varnad x2 samt fixa straff för Catania på 2 min. Med nya tränaren tror jag man krigar sig till seger.
Cup fotboll i Frankrike där serieledaren i div 1 möter topplag i högsta ligan. Två lag som gått knackigt senaste tiden och det var faktiskt över en månad sedan Marseille vann sin senaste tävlingsmatch. I cupen skiftar man lite folk men ställer upp med en hygglig trupp. Helt klart är att man byter målvakt i bortalaget. Hemmalaget byter också målvakt men ska efter de spela med ordinarie trupp.

Mitt spel: Catania Inter 2
                ETG - Marseille 2
Odds: 3.15
Insats 40:-

Spel 2:

     

Kommentar: Linköping åkte på förlust senast mot bottenlaget Mullsjö borta senast efter SD och idag möter man nästa bottenlag i Balrog. Linköping har 3 raka förluster visserligen är alla dessa på bortaplan. Man ligger precis under slutspelsplats och man jagar Pixbo som innehar den sista slutspelsplatsen just nu. Balrog har förstärkt bra nu efter uppehållet. Tjeckiske landslagsmålvakten Kafka och Estländska profilen Kristian Talme. Man har även fått tillbaka den ny gamla tränaren Bruno Lundberg. Balrog har tagit 3 poäng de senaste 2 matcherna.

Mitt spel: Linköping - Balrog 2
Odds: 3.00
Insats: 20:-

spel 8/1

Hej på er är på jobbet och har inte spelat än.
Spelen jag kommer lägga ikväll är barcelona -2. Med Messi tillbaka börjar maskinen rulla igen. 
Samt Sevilla. Sevilla är klasser bättre och kommer vinna detta.

Odds och insats återkommer jag med men dessa två kommer att spelas direkt när jag kommer hem idag.  

Spelade alltså Sevilla istället för Porto. Detta för att det inte gick spela handikapp odds på Porto matchen. Ni som hittade detta och spelade ska vara glada eftersom spelet satt.

spel 7/1

Går inge vidare just nu inget av spelen satt igår. Naturligtvis inte bra. Blir bara en dubbel idag pga att utbudet är så dåligt. Men en hockeydubbel får ni här:

Spel 1:

  


     

Kommentar: Växjö har två raka förluster och ligger nu plötsligt 3a i tabellen. Man förlorade i sin senaste match med 2-0 mot Örebro. Mora vann sin senaste mot just örebro med 5-0. Tror att den vinsten skall man ta med en nypa salt eftersom poängkungen Conny Strömberg fick sparken bara minuter före match av just de egna lagkamraterna. Växjö har vunnit de två tidigare möterna denna säsong. Karol Krizan kan göra debut i Växjö idag.
Biel mot Kloten hämtar jag från Schweiziska ligan. Biel ligger 9 och Kloten leder tabellen. Kloten har endast förlorat 8 matcher denna säsong. Imponerande. Båda lagen vann sina senaste matcher men tror att Kloten med Anders Eldebrink som tränare vinner återigen idag.


Mitt spel: Mora - Växjö 2
               EHC Biel - Kloten 2
Odds: 3,96
Insats: 30:-

spel 6/1

Detta läggs ut sent men ville  avvakta och se om fler odds släpps eller inte. Här kommer dock spelen.

Spel 1:

  

   

Kommentar: Idag drar serie A igång efter lite juluppehåll. Genoa är ett stabilt mittenlag medans Lazio är med och fajtas uppe i toppen. Inga större avbräck för något av lagen men historiskt sätt så kommer Lazio vinna detta då man haft väldigt lätt för just Genoa. Senaste matcherna har Lazio dock sviktat på bortaplan och man har i och med det även tappat serieledningen. Nu tror jag man kommer ut och bara har kul och lýckas fixa en vinst.

Real Madrid har 8-0 att gå på i cupen och det tappar man naturligtvis inte. Man kommer med stor säkerhet lufta en del yngre förmågor som får sin chans att visa upp sig. Levante spelade upp sig senast och förlorade bara med 2-1 mot Barcelona. Även dem lär möblera om i truppen för dem vet att cupen behöver dem inte bry sig om längre.

Mitt spel: Genoa - Lazio 2
                Levante - Real Madrid 2
Odds: 4.90
Insats: 30:-

Spel 2:

   

Kommentar: Brynäs saknar massvis med folk pga sjukdom samt JVM. Man är helt klart de lag som drar minst nytta av att JVM spelas som de gör. Frölunda kommer stärkta från förra matchen då man låg under med 1-3 mot luleå men kämpade ner dem och fick in 2 puckar sent i matchen. Dock förlorade man sedan i sudden. Brynäs har två vinster senaste sex och det äår mot topplagen. Man måste börja vinna nu för vargarna underifrån kommer bara närmre och närmre. 

Mitt spel: Brynäs - Frölunda 2
Odds: 2.30
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel: 438:- 

Resultat 5/1

Vill inte riktigt lossna för mig idag sätter jag två spel men det ger ju inga större pengar. Warberg var som väntat inga problem. Tottenham gjorde en okej match men Everton gjorde en bättre och vann. Noterbart är att Tottenhams spel stannar upp mycket utan Bale. x blev det i City matchen. Vilket gav mig lite pengar.

Nya insatser imorgon

Spelkassa efter dag 5: 488.20:-
Resultat sedan start: - 11,80:-

5/1

Ny dag och nya spel. Idag får det ta och vända och jag tror inte det är någon omöjlighet. Men så tycker man kanske ofta när man spelar. Dagens spel hämtas från premier leauge, superligan i innebandy.

Spel 1:

       


     

Kommentar: Everton har haft det tungt den senaste tiden. Man har förlorat mot Stoke och tappat poäng mot West Ham detta´gör att man på allvar är inblandat i nedflyttningscirkusen. Endast 2 poäng ner nu till nedflyttning.l Idag saknar man Jagielka, Cahill och Colemans testas sent. Även Pieenar är osäker till spel då han förväntas byta till just Tottenham under januari fönstret.
Tottenham har tre raka segrar och man hänger med lagen där uppe. Skall man vara ett topplag så gäller det att vinna mycket under denna matchrika period och tottenham har alla förutsättningar för de. I bortalaget saknas det en del folk, Defoe och Kaboul fortfarande avstängda och Huddelstone och King är skadade. Det kommer bli en tuff match men jag tror Tottenham löser de tillslut.

Innebandy är en liten succe just nu. Då får man naturligtvis fortsätta med de. Pixbo förlorade som väntat senaste matchen mot AIK och idag väntar ett annat topplag Warberg som har 10 raka vinster. Warberg är naturligtvis serieledare i och med de. Pixbo ligger på sista slutspelsplats men det är ett riktigt getingbo runt där så man måste börja vinna om man vill spela slutspel till våren. Men mot Warberg har man inte en chans.

Mitt spel: Everton - Tottenham 2
               Pixbo - Warberg 2
Odds: 4.42
Insats: 30:-

Spel 2:

    

Kommentar: Stormatch i Premier Leauge. Två lag som kämpar om titeln möts idag. Arsenal har vunnit sina två senaste övertygande medans city kämpat ner motståndet och har 3 raka segrar. Arsenal saknar Almunia, Vermaalen, Diaby och Gibbs. Vilket är ganska lite för att vara Arsenal man brukar ha ett par tre till på denna lista. City har också dem lite skador på Silva och Balotelli. Naturligtvis tunga skador men det finns ersättare för dessa. Arsenal har seglat upp och blivit lite för stor favorit tycker jag. City tror jag kan kriga till sig ett x eller till och med vinna.

Mitt spel: Arsenal Manchester City X2
Odds: 1,91
Insats: 20:-

Spelkassa efter lagda spel: 450:-

Resultat 4/1

Manchester United är ett vinnande koncept för denna blogg. men Modo kunde inte vinna mot Södertälje. Såg den matchen och Modo var riktigt dåliga, Uppryckning snarast för dem annars blir man indragna i den jobbiga kvalseriekampen. X matchen var aldrig nära 3-0 går inte att snacka bort. Totalt sätt för dagen en katastrof dag spelmässigt men det vänder förhoppningsvis snart.

Spelkassa efter dag 4: 500:-
Resultat sedan start: 0:-

Spel 4/1

Haft strömavbrott nu på morgonen därför inte spelen kommit tidigare. Ville vänta in innebandy oddsen för idag men dem har inte släppts ännu så då struntar jag i dem.

Spel 1:¨

   


       

Kommentar: Södertälje är en klubb i kris och det är inte mycket som stämmer just  nu. Man har tre raka torsk och spelet stämmer inte över huvudtaget. Man väntar nu på frälsaren Lehoux som kommer till nästa match.
Modo har fått ordning på spelet och har nu 2 raka segrar och nyförvärven presterar. Man har 3 raka segrar mot SSK under denna säsong.
Manchester United hemma ska vinna mot Stoke 10 av 10. Man har ett bra lag där den nya målvakten Lindegard kanske debuterar. Stoke inte helt uträknat men på old trafford har man ingen chans.

Mitt spel: SSK - Modo 2
               Man U - Stoke 1
Odds: 3,12
Insats: 30:-

Spel 2:

  

Kommentar: två lag som är ojämna och ligger på den nedre delen av tabellen. Man brukar historiskt sätt spela ganska jämnt och de tror jag även blir fallet idag. Fulham har inga nya skador och väntas ställa samma trupp som senast på bena. WBA saknar Tamas och Olsson där den första är avstängd och den andre skadad. 

Mitt spel: Fulham - WBA X
Odds: 3.30 
Insats: 17:-

Resultat 3/1

Återigen så är det bara ett av mina spel som sitter, men idag var jag nära. Villareal och Dalen  hade som väntat inga problem att vinna sina matcher. Tingsryd vann också sin match men tyvärr för bloggens räkning så skedde detta efter straffar. Trots detta så gick man ändå plus men de är inga jätte summor ännu men de kommer förhoppningsvis.

Kommer lägga ut morgondagens spel först imorgon vill vänta in lite odds som släpps någon gång under morgonen så ha tålamod

Spelkassa efter dag 3: 547:-
Resultat sedan start: 47:-

Spel 3/1

Helgen är nu över med plus resultat vilket inte är allt för vanligt för denna blogg. Nu börjar en ny vecka och jag hoppas att mera plus till bloggen. Idag är det lite utbud trots allt. Innebandy fotboll och hockeyallsvenskan. Av dessa 3 har jag hittat spelmaterialet till dagen.

Spel1:

        


       

Kommentar: Vi fortsätter med innebandyspel de går ju bra nu. Hide a lite Mullsjö tar emot Dalen. Det ska råda stor klasskillnad mellan lagen då Dalen överraskat positivt och har under vissa perioder lett serien. Mullsjö är med i streckstriden neråt med Balrog och Mora och man törstar efter poäng. Man har endast spelat in 5 poäng hittils vilken inte är bra alls. Dalen spelar nu två matcher på två dagar men man har haft en lång ledighet innan det och ska vara det bättre laget.
Villareal är ett mycket bra hemmalag och vinner i stort sett alltid hemma. Ikväll väntar man besök av Almeria som har lite problem med spelet just nu. Man vann förvisso senast i Copa del rey samt senaste bortamatchen men man gör mycket mål men man släpper in många också. Mot Villareal får man inrikta sig på defensiven. Villareal har en del tunga avbräck, Senna, Marchena, Nilmar saknas troligtvis. Almeria har sedan tidigare Nieto och Pellerano borta.

Mitt spel: Mullsjö - Dalen 2
                Villareal - Almeria 1
Odds: 2.17
Insats: 40:-

Spel 2:

 

Kommentar: Höstens skrällag Oskarshamn har dalat efter Salo och Gråhns lämnade klubben. Man har gått från en topp tre position ner till en nuvarande 10e plats. Tingsryd har legat och kämpat i botten i stort sätt hela säsongen och ligger just nu 3 poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Oskarshamns form kan man fundera över då man har 0-10 på två matcher mot Leksand och Malmö, inte bra naturligtvis. Tingsryd vann senast mot Västerås senast med 5-3 men har ännu inte vunnit på bortaplan. Sådana sviter brukar dock brytas förr eller senare. Tingsryd har förstärkt med ytterligare en finne i Pekka Sarenheimo som kommer troligtvis bli spelklar till matchen. Oskarshamn har vunnit de tidigare två möterna med udda målet.

Mitt spel: Oskarshamn - Tingsryd 2
Odds: 3.20
Insats: 19.50:-

Spelkassa efter lagda spel: 460:-

Resultat 2/1

Min dubbel var jag ju ute och seglade med. Trots att Lloriente startade för Ahtletic så lyckades man inte slå Deportivo. Mycket som förstör är att man får en utvisning efter dryga halvtimmen men man gör ändå ingen bra match. Segunda matchen gick inte heller hem man lyckades X och fick lite turligt in 1-1 med 5 kvar så där var jag inte heller nära.
Behållningen för dagen var att AIK som jag misstänkte kunde briljera hem seger borta mot Pixbo. Man vann en målglad match med hela 12-8. Detta räddade dagen lite grand och gjorde att jag gick en krona och 50öre plus. Inte det bästa men bättre än att gå back.

Spelkassa efter dag 2: 519,50:-
Resultat sedan start: 19.50:-

Spel 2/1

Söndag och ett helt okej utbud. Har hittat en fin dubbel odds mässigt och ett litet drag som man inte skall underskatta.

Spel 1:

         


   

Kommentar: Girona mot Cartagena är hämtat från andra divisionen i spanien. Hemmalaget har 6 raka matcher utan vinst medans bortalaget har 1 förlust på dem 6 senaste. Man är ett mycket bra bortalag och plockar mycket poäng där. Cartagena måste vinna om man vill fortsätta vara med uppe i toppen och slåss. Girona är mittenlag men får inte förlora så mycket till om man inte vill bli inblandade i bottenstriden.
Athletic bilbao är för tillfället starka man avslutade matchandet precis innan jul med att spela 0-0 mot Barcelona borta i cupen samt senaste liga matchen vann man med. Idag möter man Deportivo som ligger och guppar i mitten av tabellen. Bilbao har 6 raka segrar på hemmaplan medans Deportivo har det tungt med borta spelet och de flesta poängen tas på hemmaplan.

Mitt spel: Girona - Cartagena 2
                Bilbao - Deportivo 1
Odds: 4.62
Insats: 30:-


Spel 2:

      

Kommentar: Innebandy möte mellan 7an Pixbo och andra placerade AIK. Pixbo lever mycket på sin första femma med blandannat VM spelaren Calebsson. Annars sticker man inte ut speciellt mycket. Man är väldigt ojämna och man blandar och ger. AIK är mer utspritt och man har tre femmor nästan av världsklass och de är inte många lag som orkar stå emot när man vaknat på rätt humör. Egentligen är denna match viktigare för Pixbo än för AIK men jag tror att man ändå reser ner till Göteborg och gör jobbet. Tror det kan bli en ganska komfortabel vinst om man bara vill.

Mitt spel: Pixbo - AIK 2
Odds: 2.05
Insats: 30:-

Spelkassa efter lagda spel: 458:-




Resultat 1/1 2010

Fick börja året med att gå lite plus. Dubbeln satt som en smäck. United fick dock kämpa för sin seger men man redde ut problemen och Hernandez avgjorde en kvart ifrån slutet. Tottenham vann med 1-0 efter att succemannen Bale gjort mål på Van der Vaarts passning.
Däremot kunde inte Wolves upprepa bedriften från förra matchen och vinna utan man förlorade jumbofinalen mot West Ham med 2-0.

Spelkassa efter dag 1: 518:-
Resultat sedan start: 18:-


1/1 2011

Nytt år och nya insatser. Trots att det är nyårsdagen så kör engelsmännen matcher de är ju trots allt Lördag. Har hittat 3 matcherna som jag fördelar på en singel och en dubbel. Nu börjar vi alltså om från 500:-.

Spel 1:

  

        

Kommentar: United hade matchen senast som i en liten ask men man kunde inte riktigt hålla ut utan Birmingham kunde trycka in ett mål precis i slutskedet. Nu möter man West Bromwich som förlorade senast mot blackburn med 1-3 hemma. Nu möter man ett heltaggat United som inte kommer göra en lika dålig insats som sist.
Tottenham är ett "nytt" storlag i Premier Leauge man är riktigt duktiga hemma och är trygga med sig själva. Fulham var förra årets skrällag men man har gått tyngre i år. Man är inte bra på bortaplan man har vunnit en av de sex senaste bortamatcherna, dock så kom den vinsten i senaste matchen mot Stoke. Tottenham saknar Kaboul och Defore som båda är avstängda. Tottenham saknar målskytten Zamora och även backen Senderos saknas.

Mitt spel: WBA - Manchester U 2
               Tottenham - Fulham 1
Odds: 2.10
Insats: 30:-

Spel 2:

     

Kommentar: Jumbo final i PL. Båda lagen har spelat upp sig ganska mycket den senaste tiden. Wolves har dock haft mest otur av dem båda lagen. Wolves spöade Liverpool i senaste omgången så man lär ha bra självförtroende på bortaplan. West ham fick 1-1 senast hemma mot Everton. Båda lagen saknar några spelare men dessa har varit borta ett tag. Jag går på magkänsla och tror Wolves vinner tillslut.

Mitt spel: West ham - Wolverhampton 2
Odds: 3.75
Insats: 15:-

Spelkassa efter lagda spel: 455:-


RSS 2.0