Tjofaderittan

Nu kör vi igen efter ett tag utan att blogga så väcktes röster om att jag skulle börja blogga igen så får väl göra mitt bästa och hoppas att många vill läsa min blogg.
Bloggen kommer handla om Spel och hur mitt liv ser ut. Detta hoppas jag intresserar de flesta.

Idag misstänkte jag att det skulle bli en ganska stressig dag men det blev det inte.
Började dagen dock att komma försent till skolan eftersom tågen var 13 min sena pga Vagnfel. Misstänker att de kommer man få höra många gånger denna vinter om kylan som vi har nu fortsätter.

På föreläsningen som för övrigt var den sista på Grupprocesser och gruppteori, så gick det igenom vad vi skulle kunna komma på tentan och hur upplägget såg ut. Kändes skönt att det både skulle vara 1x2 frågor, frågor där bara svaret behövdes ges och lite längre svar. Känns som en blandning som passar mig ganska bra. Tentan är 10 december. så nu blir det lite tenta pluggning de närmaste dagarna.

Efter skolan skulle det införskaffas nya jeans. Gick till JC i Södertälje visste sedan tidigare att de har grym service och den gjorde inte mig besviken denna gång heller. Direkt när man börja kolla så kom det någon och hjälpte mig att hitta byxor. Så tycker jag de ska vara.



Crocker Jeans 699:-



Också ett par crocker dessa tror jag kommer bli mina nya favorit jeans. 699:-

När denna måstegrej var över så blev det en fika på Tidermans med min flickvän Louise. Alltid trevligt att träffa henne men idag blev det inte så lång stund.



RSS 2.0