Måndag

Marseille gjorde jobbet igår och 2/2 spel har nu suttit denna månad riktigt skönt. Nu tar vi tag i den allsvenska premiär omgången och jag har hittat ett intressant spel.

             

Kommentar Elfsborg:
Har värvat som vanligt ett antal tunga namn på allsvensk nivå. Anfallarna Lasse Nilsson och David Elm förstärker redan en stark offensiv hos Elfsborg. Även Jon Jönsson har värvats hem för att täppa till bakåt. Elfsborg har en väldigt stark trupp på pappret och man ska ha en bra chans att blanda sig i striden om guldet. Till denna match är det ett frågetecken för Anders Svensson, han är uttagen i truppen men tror inte han kommer till spel i denna match.

Kommentar Häcken:
Häcken är inget lag som direkt sticker ut, man håller sig i bakgrunden och gör det väldigt bra med den trupp man har. Till detta år är det ingen skillnad utan samma koncept. Laget är helt skadefritt och man kan ställa upp med starkast möjliga lag. Häcken lyckades besegra Elfsborg på försäsongen med 3-2.

Jesper Tippar med Kommentar: Elfsborg -1
Hemmaplan, konstgräs och en väldigt stark offensiv. Jag tror det kommer gå undan i premiären på Borås Arena. Elfsborg är ett bättre lag än vad Häcken är och man har är överlägsna på varje position. Elfsborg vill sätta nivån direkt och ge publiken en skön start på säsongen. Vinst med minst 2 mål känns bra.

Odds: 3.00

Insats: 30:-

Lycka Till

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!



Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande annonsering på din blogg. Skulle du kunna maila mig vid tillfälle? Tack på förhand! :)

2011-06-29 @ 10:59:31
URL: http://www.stryktipsetresultat.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0