1a April

Gårdagsspelet satt väldigt fint och nästan 400:- plus på månaden är inte fel. Ny månad och nya insatser igen. Denna fredag finns det knappt något spel över huvudtaget men Bundesliga match finns det.

       

Kommentar St Pauli:
Ligger för närvarande på kvalplats men man har häng på lagen ovanför strecket. St Pauli har inte vunnit på 5 matcher vilket gör att landslagsupphållet kom ganska lägligt för dem. På skade fronten så har man Boll, Oczipka samt Rotenbach. Alla dessa brukar vara i laguppställningen om dem är tillängliga. Har inte gjort mål på Schalke på 3 senaste tävlingsmatcherna.

Kommentar Schalke:
Fiasko säsong i ligan men succe i Europa så kan man sammanfatta Schalkes säsong hitintills. Mitten lag i Bundesliga det hade inte många förutspått inför denna säsong. Laget har ett stort offensivt anfallsvapen borta i Klas Jan Huntelaar som missar matchern. Christian Pander saknas även han. Laget har haft svårt på bortaplan och tar sällan poäng där.

Jesper tippar med kommentar: Under 2,5 mål
Tror det kommer bli tillknäppt historia där man är rädd om poängen från bådas sida och när Huntelaar saknas så förlorar Schalke kraft uppåt

Odds: 1,70

Insats: 20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0