Dubbel

Nattspelet satt också fint och den dåliga trenden är nu bruten. Idag kommer jag köra en dubbel så häng med.


   

Kommentar Luleå:
Hade en ledning senast på hovet och hade möjlighet att stänga denna serie men DIF var starka och lyckades vinna tillslut. I Luleå är Olausson som missade matchen senast ett frågetecken annars inget nytt på skadefronten. Man kan notera också att det görs väldigt få mål i dessa matcher. Det prioriteras försvarsspel hela tiden vilket Luleå har varit duktiga på hela säsongen.

Kommentar DIF:
Har kniven på strupen måste vinna resterande matcher, varav 2 är i Luleå om detta ska gå vägen. Tror det blir enormt svårt men man har en chans helt klart. Djurgården har fått tillbaka Ölvestad men Kruger och Hannula är osäkra kort. Nisse Ekman definitivt borta.

Jesper Tippar med Kommentar: Under 5.5 mål
Målsnålt och defensivt är en väntad matchbild. Luleå känner sig trygga i att ligga och lura och kontra in sina mål medan DIF brukar vara det mer spelande laget. Tror på en Tajt match där man inte vill gå bort sig.

Odds: 1.50

         


Kommentar Real Madrid:
Har fått igång Karim Benzema ordentligt och nu är han plötsligt ett hot, något han inte var för 1.5 2 månader sedan. Laget i sig satte sig i en bra position när man klarade X mot Lyon på bortaplan. Laget har en bra form och man har Mourinho på sidan om som bara älskar sådana här matcher. Notera dock att real inte vunnit mot Lyon på 7 försök.

Kommentar Lyon:
Har även dem en riktigt fin form och är inte uträknade på något vis inför denna åttondel. Man kan dock säga att det skall mycket till om man ska vidare. Laget har imponerande 12-1 i målskillnad på de 4 senaste liga matcherna så form finns det absolut.

Jesper Tippar med Kommentar: 1
Trots att Lyon är ett spöke för Real så tror jag man reder ut detta. Man är visserligen vidare om man håller 0-0 men det är inte Reals stil utan jag tror på full fart framåt med förnuft så kommer det resultera i en seger.

Odds på dubbel: 2.03
Insats: 40:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0