Formen fortsätter

Vilket är bra efter den långa svackan jag hade i början utav månaden. Idag fortsätter framgångssagan med ett tips från sm slutspelet.

   

Kommentar Djurgården:
Har hämtat upp ett 3-0 underläge till 3-2 i matchserien och man är helt klart det hetare laget för tillfället. Dock så är det väldigt stängda matcher men Djurgården har ändå varit dem som har varit heta. Senast gick man runt på 5 ytterforwardspar vilket inte förekommer ofta men det gav frukt till slut när ytterforwarden Tim Eriksson kunde göra matchavgörande 1-0. I Djurgården saknas Ekman och Kruger är ett frågetecken.

Kommentar Luleå:
Den lilla tur man hade i början av serien är helt bortblåst nu och senast på hemmaplan var man stundtals utspelade av Djurgården och det var bara ett tag i 3e perioden som man var uppe och nosade lite grand. Luleå är inget lag som spelar något skönspel utan man kör laget före jaget. Inga nya avbräck för Luleå som endast har Elias Fälth borta.

Jesper Tippar med Kommentar: 1
Djurgården spelar denna match i globen och hallen är utsåld det vill säga 13850. Varav minst 11000 kommer vara gårdare. Tror inte man tappar en sådan match utan det kommer gå till en 7e och helt avgörande match i denna serie.

Odds: 2,05

Insats: 30:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0