Innebandy Onsdag

Ett av två blev det igår men ändå ett plus resultat vilket ändå kändes okej. Båda spelen hade nog suttit om inte Litauerna hade fått på ett kanonskott som ställde Casillas helt. Ikväll tar vi nya tag och idag satsar vi på lite innebandy.

    

Kommentar Storvreta:
Slog ut Täby i tre raka matcher och såg riktigt starka ut. På hemmaplan har man imponerat hela säsongen och det är riktigt svårt att komma till Fyrishov och vinna. Truppen är också den stark där det finns väldigt mycket landslagsmän, men Mika Kohonen samt målvakten Viktor Klintsten är två som är väldigt viktiga för Storvreta. Nu har man vilat upp sig en bra stund och man kommer att vara utvilade och laddade inför att spela semifinal enligt tränare Brottman.

Kommentar Pixbo:
Skrällde när man slog ut Dalen som var favoriter i kvartsfinalen med 3-1. Pixbo har lyckats pricka in formen väldigt bra och var heta även några omgångar innan slutspelet drog igång. Pixbos största stjärnor är Calebsson framförallt och hans kedja de är dem som skapar det mesta i anfallsväg. Pixbo vann senaste mötet mot Storvreta hemma med 13-6 så kapacitet finns i laget.

Jesper Tippar med Kommentar: 1
Storvreta är starka på hemmaplan och nu när det är slutspel så kommer inte Pixbo få någonting gratis. Frågan är också vart Pixbo står mentalt när man sagt innan säsongen att man inte har något att göra med SM titeln och nu är man relativt nära. Känns som en mental fördel Storvreta också.

Odds: 1.65

Insats: 25

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0