Kval

Ja det är hockey tider nu med kval hit och slutspel dit. Ikväll blir det en kvalmatch till allsvenskan som står på programmet.

        

Kommentar Tingsryd:
Laget kommer med bra självförtroende till denna match, man vann 3 av dem 5 sista matcherna och i sista matchen slog man nu kvalserieaktuella Mora med 5-0. Laget har tagit en stor majoritet av poängen denna säsong hemma i dackehallen så man har en bra känsla inför detta möte. Lagets 3 "stjärn" finnar ligger i topp i poängligan men målvakten Leinonen som troligtvis börjar har ingen smickrande statistik.

Kommentar Troja:
Även dem har en bra form vann de 3 avslutande matcherna mot väldigt bra motstånd. Leksand, Malmö och Bofors. Trots detta så hamnade 3 lag på samma poäng och Troja åkte dit på målskillnad. Mot Tingsryd har man plus statistik denna säsong och man har vunnit 3 av 4 i serien mot dem. Nu när man fått in en bättre målvakt så har man stora chanser att hålla sig kvar i denna serie.

Jesper Tippar med Kommentar: 2
Troja ska vara det bättre laget och man har chans att få en drömstart på denna kvalserie genom att vinna på bortaplan. Sedan att man kommer med 3 raka segrar samt 3 segrar mot Tingsryd ser jag som ett plus inför denna fajt.

Odds: 2.85

Insats:
30:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0