Landskamps tisdag

Riktigt bakslag igår men bara att ta nya tag. Idag är det fotbollslandskamper det handlar om och jag spelar två olika spel som singlar.

         

Kommentar Litauen:
Litauen är ett lag på frammarch man börjar kunna konkurrera med de medelbra europeiska lagen nu. Man har vunnit över Tjeckien och senast i fredags så vann man över Polen. Det är framförallt på hemmaplan som man har chans att ta poäng. Det är inte många som gillar att åka till ett kallt Litauen och spela match. Man har ingen spelare som är direkt känd och är stjärna utan man arbetar som ett lag.

Kommentar Spanien:
Här snackar vi kvalitet. Spanien är régerande VM och EM guld medaljörer och har en enormt bred trupp med stjärnor på varje plats. Man har vunnit de 4 matcher man spelat i kvalet och har skapat sig ett stort försprång mot Tjeckien som är tvåa. Man har tillgång till en väldigt stark trupp och lär ställa upp med bästa tänkbara för att bli slutspelsklart så snabbt som möjligt.

Jesper Tippar med Kommentar: 2
Självklart ska Spanien vinna detta och de spel jag spelar är att man vinner båda halvlekarna samt att man vinner och håller nollan. Om Spanien vill så gör man detta.

Odds: Vinna och hålla nollan: 1.85
          Vinna båda halvlekarna: 2.60

Insats: 30 på båda

Lycka till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0