Lördag

Vi fortsätter med hockeyspel eftersom det varit framgångsrikt i veckan.

         

Kommentar Växjö:
Har gått och tagit 2 raka 3 poängare i kvalserien och leder den serien nu. Vinsten senast mot rögle satt långt inne och man skall tacka målvakten Ahlsenfelt för den segern då han var riktigt bra. Växjö brukar vara väldigt bra på hemmaplan men nu väntar ett Örebro som man haft problem med denna säsong och inte vunnit över denna säsong. Växjö måste spela ett bättre anfallsspel för man kan inte lita på att målvakten hjälper dem till segrar likt den sist.

Kommentar Örebro:
Har inlett kvalserien med 2 raka förluster. Man tog en poäng mot Rögle i första omgången. Senast mot Modo så var man helt uträknat efter 2 perioder då man låg under med 5-1 men man kämpade sig in och kom upp till 5-3 och hade bud på mera. Ett Frågetecken för Örebro är målvakten Zajkowski som inte övertygat såhär långt och senast så blev han utbytt. Denna måste lyfta sig eller blir det rent av ett målvaktsbyte??

Jesper Tippar med Kommentar: 2
Örebro har egentligen gjort två bra matcher i kvalserien men man har inte riktigt haft marginalerna med sig. Man har 4-0 i inbördes mot Växjö denna säsong men i denna serie spelar inte det någon roll över huvudtaget. Växjö imponerade inte direkt senast men tog en 3a vilket är det viktigaste. Tror dock man får det väldigt tufft här.

Odds: 3.55

Insats: 30:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0