Måndag och kvalserien

Tjena alla!
Igår satt Färjestad och det känns som tipsen sitter mycket nu på slutet stundar det en lite kurva uppåt kanske?
Ikväll är det kvalserien som går in i ett avgörande skede.

        

Kommentrar Växjö:
Har gjort en imponerande Kvalserie såhär långt och man har skapat sig ett mycket bra läge efter att man tagit 3 poäng av elitserielagen på bortaplan. Nu väntar de båda på hemmaplan och man borde ta med sig minst lika många poäng till för att ha ett guldläge att ta klivet upp i Elitserien. Oskar Alsenfeldt har varit en stor bidragande orsak till att man har tagit dessa poäng och det är en kille som spelar i elitserien kommande säsong det kan jag lova.

Kommentar södertälje:
Riktig plattmatch senast. Man ägde mycket puck och snurrade runt i Växjös zon under långa stunder och man skall vara nöjda med att få med sig en pinne när man kvitterade med 56 sekunder kvar senast. Det kan ge laget en extra självförtroende. Laget har enormt mycket kapital att ta ut från spelare som inte presterat i denna kvalserie, Videll, Almtorp, Eriksson och Lehoux är bara några som måste höja sig. Sker detta klarar sig SSK kvar.

Jesper Tippar med kommentar: 2
Växjö kommer att spela på annorlunda sätt nu på hemmaplan och ligga på och vara spelförande. Detta passar södertälje bra då man har svårigheter att föra spelet. Tror att grabbarna börjar förstå allvaret och seger här gör att man får lite andrum och samtidigt skaffa sig en mycket fin Tabell position.

Odds: 2.25

Insats: 25:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0