Nu kör vi

Ja formen lever och pengarna rullar in precis så som det ska vara. Idag hade jag tänkt att spela en match och tipsa om en.

    

Kommentar Rögle:
Det annars så försvarsinriktade Rögle fick en riktig Hawaii match i första omgången. Man lyckades vinna med 7-6 efter sudden, man reducerar till 6-6 med mindre än minuten kvar och vinner sedan i förlängningen. Man vände många underlägen så visst verkar det finnas moral i detta gäng. Oroande måste dock det vara att man släppte in så många mål mot Örebro som tippas vara Kvalseriens sämsta lag. Dock tog man 2 poäng på bortaplan vilket är väldigt starkt och viktigt.

Kommentar Växjö:
Hade trots underläge senast inga problem med att vinna över Mora. Man lyckades springa iväg och vinna med 5-1  och man var det ända laget som tog en 3a i första omgången. Växjös styrka är att när inte de utpräglade poänggörarna kliver fram gör någon annan det och avgör matcher. Oskar Alsenfelt har konkurrerat ut Karol Krizan vilket jag tycker är ett helt rätt val av Janne Karlsson.

Jesper Tippar med Kommentar: 2 med ML
Växjö har vunnit 3 av 4 matcher mot Rögle denna säsong och lagen kan varandra bra. Tror att Rögle inte kommer ha samma öppna försvar som man hade senast för då är man inte i närheten av att vinna. Har en känsla för att Växjö vinner detta och skaffar sig ett jättefint läge men fegar ur och tar att dem även kan vinna efter förlängning.

Odds: 2.05
Insats: 30:-

Vill även tipsa om Asplöven idag då man tar emot Tingsryd hemma. Känns som ett överodds när man på Svenskaspel kan hitta odds upp mot 2,75 då Tingsryds segrar på bortaplan är lätt räknade denna säsong.

Lycka Till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0