Ny dag, Nytt spel

Har ännu inte fått tillbaka mina pengar sedan Berglund spelet så vet inte hur det blev med det. Hoppas på det bästa. Idag är det mycket landskamper men jag fastnar ändå för en hockeymatch.

     

Kommentar Mora:
Har enorma problem offensivt, man har endast gjort 4 mål på lika många matcher och då förstår man varför man ligger sist i serien. Försvarsspelet är inte så mycket bättre de då man släppt in 19 mål. Trots detta är man länge med i matcherna och det är först i 3e perioden det börjar rasa in puckar. Får man ordning på den grejen är man med och krigar mot varje lag på riktigt.

Kommentar Örebro:
Gjorde en bra match senast mot Södertälje och skulle nog vunnit den matchen om inte målvakten Nillson kastat in i stort sätt alla södertäljes mål. Offensivt lever man mycket på kedjan med Sjödell, Conny och Löwdahl som producerar massor. Borde trots förlusten senast fått en liten självförtroende kick att man har chansen på denna nivå.

Jesper Tippar med Kommentar: 2
Örebro är offensivt väldigt bra och det känns som att Mora inte riktigt platsar i denna serie och man får agera strykpojke. När Mora har svårigheter att göra mål så underlättar detta inte att man skulle bli av med jumbostämpeln efter denna match.

Odds: 2.45

Insats: 30:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0