Onsdag

Ja väldigt fattigt med spelutbud då det är fotbollslandskamper till helgen. Tur då att hockeyn finns.

       

Kommentar Rögle:
Har haft två tuffa matcher och mot Växjö på hemmaplan var man nära att knipa någon poäng men senast mot Södertälje var man chanslösa. Rögle som är ett bra hemmalag måste vinna i stort sätt resterande av hemmamatcherna samt knipa någon borta för att man skall ha någon chans att gå upp. Skadeläget har ljusnat något och man kan troligen få in Christoffer Persson som varit skadad. Detta har gjort att man gått väldigt tungt på sina etablerade backar vilket synts i vissa skeden.

Kommentar Mora:
Har inte haft en chans i någon av de tre matcherna man spelat och det verkar vara totalt soppatorsk för dalmasarna efter att man kvalificerat sig till kvalserien. Mora som lag måste spela smartare än vad man tidigare gjort denna säsong eftersom man ständigt möter bra lag. Även Mora måste börja ta poäng n u om man vill vara med och störa uppe i toppen.

Jesper Tippar med Kommentar: 1
På bortaplan har det varit katastrof i försvarsspelet i Rögle men i hittils den ända hemmamatchen gjorde mán en mycket bra match och man är väldigt bra på hemmaplan. Laget kommer ha en fördel mot Mora som borde vara tröttare och längtar kanske redan till semestern??

Odds: 1.70

Insats: 40:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0