Sista Mars

Tjena nu kör vi mars sista spel.

          


Kommentar Vita hästen:
Har floppat rejält i denna kvalserie och är nästintill uträknade från att klara av att ta steget upp. Man vann sin division 1 serie och gjort en bra säsong men sedan fick man en dålig start i kvalserien och då är det jobbigt läge eftersom serien är så kort. Det finns ett litet litet halmstrå kvar och det är att man vinner resterande matcher samt att man måste ha resultat med sig. Ni hör det är svårt läge. Nu har man inga skador i truppen och man är starka hemma så vinst krävs i denna match.

Kommentar Troja:
Har gått som tåget denna kvalserie och leder i storstil med 7 poäng till närmsta lag. Vinst idag kan innebära att man säkrar kontraktet. Varför troja ligger där man gör är för att de spelarna som skall prestera har gjort detta och då är det en stor skillnad mellan allsvenskan och division 1. Om inget oförutsätt händer så spelar Troja i allsvenskan nästa säsong.

Jesper Tippar med kommentar 2
Troja kommer att ta första bästa chans att bli klara med detta och nu när man möter ett hästen som har all press på sig så kommer det att skapas lägen och i det stora hela är troja ett bättre hockey lag än Hästen.

Odds: 2.05

Insats: 143:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0