Söndag

Bra dag igår England behövde ca en kvart på sig för att mitt spel skulle sitta väldigt skönt.
Idag återgår vi till hockey slutspelet med ett spel därifrån.

        

Kommentar AIK:
Såg riktigt uppgivna igår men var ändå med i matchen mycket tack vare Viktor Fasth. Laget ser helt enkelt nöjda ut och då vinner man inga matcher mot Färjestad. Ikväll kan det vara sista matchen för AIK då man får spela i Globen inför 13850 åskådare. Det kommer bli ett mäktigt tryck som AIK måste ta tillvara på. Nu i slutspelstider kommer sällan skador och sådan info kommer ut men det ryktas om att Johannes Salmonsson missar matchen pga sin axelskada.

Kommentar Färjestad:
Har 3-0 i matcher och har en stor matchboll att ta sig till SM final. Som matchserien utspelat sig så har AIK alltid tagit ledningen i matchen och sedan har Färjestad vänt. Jag tror man ska försöka ta ledningen idag för om AIK får första målet kommer det bli rejält på hejade av hela Globen. Gör dock Färjestad första målet så kan man ge upp.
AIK måste se upp extra mycket med Dick Axelsson som var riktigt bra igår och är en riktig trollkarl.

Jesper Tippar med Kommentar: 2
Jag tror inte AIK orkar stå emot Färjestad. Man är helt enkelt för bra och Färjestad vill ha slut på serien så snabbt som möjligt för man har lite småskadade spelare som man helst vilar så snabbt som möjligt.

Odds: 2.25

Insats: 30:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0